Zanimljivo

SPREMNI ZA SVE: Miloš posle lečenja u SAD, spremaju još jedan veliki korak sa Jelisavetom!

Objavljeno: 23.08.2017 | 12:14Izvor: Kurir

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin odlučili su da organizuju crkveno venčanje čim se proslavljeni košarkaš oporavi od povrede noge.

Mnoge je razočarala vest da srpski reprezentativac Miloš Teodosić ipak neće igrati za našu zemlju na predstojećem Evropskom prvenstvu zbog povrede lista.

Košarkašu sledi oporavak, a nakon razmišljanja i razgovora sa brojnim stručnjacima, Miloš je zaključio da će mu lečenje u Americi najviše pomoći. Teo će ovih dana spakovati kofere i produžiti u Los Anđeles, dok će Jelisaveta ostati u Beogradu zbog brojnih poslovnih obaveza koje ima u narednom periodu.

"Teško im je palo što se razdvajaju, a Jelisaveti je još teže što ostavlja Tea samog na lečenju. Ipak, pozorišna sezona je počela i u septembru će raditi na nekoliko projekata. Nastavlja s igranjem u predstavi "Hotel 88", a uveliko traje snimanje druge sezone najgledanije krimi serije "Ubice mog oca", u kojoj glumica ima zapaženu ulogu", kaže izvor blizak paru.

FOTO: PROFIMEDIA, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ipak, ukoliko uspe da uhvati nekoliko slobodnih dana, dogovor je da Jelisaveta otputuje kod dragog u Ameriku. Kada Teo završi sa lečenjem, njih dvoje će otputovati na odmor, a zatim sledi crkveno venčanje.

"Pričali su i o venčanju i oboje se složili da Miloš treba dobro da se odmori od obaveza i nakon toga će se detaljno dogovoriti o pripremi crkvenog venčanja, budući da je pre nekoliko meseci održano samo građansko u jednom popularnom prestoničkom restoranu", kaže naš izvor.

Jelisaveti je najbitnije da Milošu prođe povreda i ne želi da ga pritiska, a košarkaš je dragoj prepustio organizaciju crkvenog venčanja kojem će, za razliku od građanskog, prisustvovati samo porodice i najuži krug prijatelja, kao i kumovi.

"Još uvek nisu odabrali u kojoj će crkvi da i pred Bogom izgovore sudbonosno "da", ali u opciji je nekoliko crkava. Sada Teo treba da izleči povredu, a na odmoru će se dogovoriti o crkvenom venčanju", zaključuje naš izvor.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u