Zanimljivo

SPREMNI ZA BEBU Nebojša Glogovac i Milica Šćepanović uskoro postaju mama i tata

Objavljeno: 25.06.2016 | 01:21Izvor: Blic

Milica Šćepanović, instruktorka joge i bivša TV novinarka zbog koje se popularni glumac Nebojša Glogovac razveo od prve žene Mine, broji poslednje dane trudnoće.

Zgodna instruktorka joge, Podgoričanka Milica Šćepanović, već dve godine je u ljubavi sa Nebojšom i oni će uskoro postati i roditelji, pošto je Milica u poslednjim danima svoje prve trudnoće.

Nebojša iz prvog braka sa slikarkom Minom već ima dva sina Miloša i Gavrila, pa će iskusno menjati pelene po treći put.

Milica Šćepanović
Foto: Privatna arhivaMilica Šćepanović

Milica i Nebojša su, podjednako kao i svojoj ljubavi, posvećenu čuvanju od javnosti, ali su ipak ubrzo bili primećeni pre oko dve godine. Pojavljivali su se zajedno na većini gradskih događaja, ali nikada nisu hteli da potvrde da su zajedno.

Ipak, potpuno skrivanje im je pomalo dosadilo, pa su prošle godine mirno podnosili fotografisanje na Kopaoniku, gde su bili na skijanju. Ipak, ni tada nisu hteli da govore o svojoj vezi.

Milica je disciplinovana i kada su društvene mreže u pitanju, pa tek detektivskim radom možete pronaći Nebojšu na jednoj od fotografija.

Milica je trudnica u odličnoj formi
Foto: Privatna arhivaMilica je trudnica u odličnoj formi

Milica, bivša voditeljka “TV Enter”, već neko vreme je posvećena instruktorka joge, pa tako od omiljenih vežbi ne odustaje ni u poodmakloj trudnoći. Takve fotografije najrađe i postavlja na mreže, kao i sa svojih brojnih putovanja.

Naravno, ne propušta ni da podrži svog poznatog dečka, jednog od najboljih srpskih glumaca, pa je tako bila i nedavno na poslednjoj izvedbi sada već kultne predstave “Hadersfild” u JDP-u u kojoj Nebojša Glogovac maestralno tumači lik labilnog Ivana i za koju je deset godina dobijao najveća priznanja i aplauze.

Nebojša Glogovac
Foto: RAS SrbijaNebojša Glogovac

S obzirom na to da je Milica očigledno u odličnoj formi, a i da Glogovac isto tako neumorno drži repertoar svog pozorišta iz noći u noć, obaveze oko bebe im neće teško pasti.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u