Zanimljivo

SPAKOVAO KOFERE I NAPUSTIO BEOGRAD! Slobodan Vasić se posle raskida vratio u svoj rodni grad!

Objavljeno: 29.04.2016 | 20:42Izvor: medio.rs

Zvezda Granda Slobodan Vasić pre nešto manje od mesec dana raskinuo je vezu sa Helenom, ćerkom Milana Topalovića Topalka, i odlučio da život promeni iz korena

Korenite promene je započeo sa adresom stanovanja. Naime, Sloba se vratio kod roditelja u Suboticu. Iako je svoje kofere za vreme učešća u Zvezdama Granda preselio u prestonicu, posle raskida je odlučio da se vrati u rodni grad.

- Kada se Slobina i Helenina veza završila, on je odlučio da napusti Beograd. Dosta mu je gužve, stanova, jer u Subotici ima veliku kuću sa dvorištem. Spakovao se i preselio kod svojih. Kada bude trebao da snima emisije ili da nastupa, kolima će putovati. Svestan je da bi često sretao Helenu da je ostao u Beogradu, a to ne želi. Srećan je što je sada sa svojima i sa sestrom. U Temerinu je otvorio i noćni klub, kojem se posvetio. Naravno, nastupa često i mislim da konačno može da kaže da je srećan, a i njegovi roditelji su takođe, jer su ga bili željni proteklih sedam godina - iskren je izvor blizak Slobi.

- Od vas nikako da pobegnem! Istina je da sam u svom prelepom gradu, Subotici, koja mi je veoma nedostajala. Kada ću i da li ću opet za Beograd, zaista za sada ne znam. Otvorio sam klub u Temerinu, pa svaki slobodan momenat provodim tamo, a i lakše mi je da budem u Subotici, nego da jurim iz Beograda, koji takođe smatram svojim gradom - rekao je Vasić.

Informer.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u