Zanimljivo

ŠOK FOTKE DARKA LAZIĆA I UČESNICE ZADRUGE: POBEGAO OD ŽENE, PA EKSIRAO RAKIJU IZ CIPELE OVE PEVAČICE!

Objavljeno: 19.10.2017 | 18:45Izvor: Puls

Folk pevač Darko Lazić sjajno se proveo na snimanju novogodišnjeg programa Televizije Pink u decembru prošle godine, kada se ludo zabavljao u društvu plavokose pevačice, inače aktuelne učesnice "Zadruge", koja ga je navela da uradi nešto što je šokiralo sve prisutne.

Sjajno raspoložena pevačica Milica Dugalić rešila je tada da popravi raspoloženje i svom mlađem kolegi kojem je poslužila rakiju ni manje ni više nego iz svoje cipele, koju je sekund pre toga izula!

Pošto su ga od malih nogu učili da ne odbija nežniji pol, Lazić nije imao kud, te je uzeo flašu rakije i Miličinu cipelu i krenuo da toči.

Darko LazićDARKO LAZIĆ • PRINT SCREEN / YOUTUBE

Milica se ludo zabavljala sa mlađim kolegom, o čemu svedoči činjenica da nije skidala osmeh sa lica, što se može reći i za Darka koji je bio u posebnom raspoloženju, čim je rešio da ovim žestokim pićem uoči Nove godine nazdravi direktno iz iznošene cipele.

Ipak, nije želeo da bude uslikan dok eksira Miličinu rakiju u posebnoj "ambalaži", te je nakratko pobegao od paparaca, a potom se vratio i zajedno sa zadrugarkom prasnuo u smeh. Iako su došli zajedno na snimanje, njegova supruga Ana Sević je za to vreme ćaskala sa koleginicama koje dugo nije imala priliku da sretne, a kada je čula šta joj je suprug radio, nije mogla da zaustavi smeh.

Jedno je sigurno - Milica i te kako zna da se zabavi, a da li će na istu ili sličnu stvar naterati nekog u "Zadruzi", ostaje da vidimo.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u