Zanimljivo

SLAVICA SE VRAĆA U SRBIJU! Ostavila dečka u Tokiju da bi učestvovala u TLZP!

Objavljeno: 12.02.2016 | 21:20Izvor: medio.rs

Pevačica Slavica Ćukteraš dolazi čak iz Japana da bi se borila za glavnu nagradu u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", koji uskoro počinje na Prva TV

Nekadašnja "Zvezda Granda" dugo se premišljala da li da privremeno ostavi dečka fudbalera Vladu Avramova u Tokiju zbog učešća u trećoj sezoni TLZP.

- Slavica je dugo pregovarala sa čelnim ljudima Prve televizije oko učešća u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", jer od septembra meseca prošle godine ne živi u Srbiji i bilo joj je teško da se odvoji od dečka - priča Informerov izvor.

25 hiljada evra iznosi glavna nagrada u emisiji TLZP

Autorka hitova "Mrgude" i "Manastir" imala je, između ostalog, veliku tremu zbog zahtevnih imitacija i scenskog nastupa.

- Slavica se plaši da li će uspeti da uvežba sve pesme i koreografije. Malo se smirila kada su joj producenti emisije objasnili da će sa njom svakodnevno raditi tim koreografa i profesionalnih pevača - kaže izvor blizak produkciji.

Kako objašnjava naš sagovornik, pevačica se uželela scene, sa koje se povukla kada je njen dečko potpisao ugovor sa FK Tokio, a ona je otišla zajedno sa njim u Japan.

Ana Kokić vodi treću sezonu

Pevačica Ana Kokić će se prvi put oprobati u ulozi voditeljke. Kako je Informer pisao, prva pobednica ovog šoua vodiće treću sezonu emisije "Tvoje lice zvuči poznato".

- Slavica ima veliku želju da se vrati na domaću scenu. Zato je i prihvatila da učestvuje u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", gde će se boriti za nagradu od 25.000 evra - objašnjava naš izvor.

Zanosna Šapčanka je pre dve godine prvi put učestvovala u drugoj sezoni TLZP kao gost i podrška kolegi iz prve postave "Zvezda Granda" Banetu Mojićeviću.

Tada je priznala da je imala veliki strah pred izlazak na scenu.

- Imala sam tremu koja je meni nesvojstvena, zato što je produkcija na jednom visokom nivou, a mi smo došli nespremni. Ipak, dobro smo sve odradili - kazala je tada pevačica.

Stendap komičar u TLZP

Nenad Danilović, poznatiji kao Neša Bridžis, takođe će se boriti za glavnu nagradu od 25.000 evra u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", saznaje Informer.
Pored njega, na sceni će se naći i glumac Branislav Lečić, bivši odbojkaš Vanja Grbić, pevač Milan Dinčić Dinča, pevačica Rada Manojlović i voditeljka Sanja Kužet.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u