Zanimljivo

Skrivena poruka Teu ili...? Anastasija Ražnatović se latila mikrofona i otpevala jednu od Cecinih najtužnijih ljubavnih pesama (VIDEO)

Objavljeno: 01.01.2017 | 21:03Izvor: medio.rs

Dok je njihova majka pevala u Beogradu, Veljko i Anastasija Ražnatović provodili su se na Kopaoniku s društvom, a Cecina ćerka još jednom je pokazala da je nasledila majčin talenat za pesmu.

Pre izvesnog vremena, Ceca je najavila da će njena mezimica započeti muzičku karijeru, a po onome što smo imali priliku da čujemo - Anastasija će u ovom poslu biti i te kako uspešna! 

Ona već godina otkriva delić po delić svog talenta, a tako je bilo u novogodišnjoj noći, kada se, tokom provoda na Kopaoniku, latila mikrofona i oduševila sve.

 

U zagrljaju svog brata, Anastasija je otpevala Cecinu pesmu, a ponosni Veljko podelio je snimak koji je tom prilikom nastao na društvenoj mreži Instagram.

Lepotica o čijoj se vezi s košarkašem Milošem Teodosićem proteklih meseci svakodnevno pisalo odabrala je majčin hit Jadna ti je moja moć i pokazala sav svoj talenat, ali i umeće da pesmom iznese neverovatnu emociju.

Budući da je reč o pesmi o ljubavnim mukama, a Anastasija ju je otpevala maestralno, nije isključeno da joj je u novogodišnjoj noći nedostajao poznati sportista...

 

 

STORY.RS

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u