Zanimljivo

SKANDAL U STUDENJAKU Starleta studente nahranila mesom!

Objavljeno: 12.02.2016 | 23:21Izvor: Alo!

Studenti su izviždali starletu Tamaru Đurić kad je došla na ručak u menzu Studentskog grada!

Zbog posete starlete upravnici su promenili meni - umesto uobičajenih obroka, studenti su mogli da biraju između više vrsta mesa. Iako su imali bogat ručak, studenti su ogorčeni što je do promene došlo samo zbog klaberke.

Bivša učesnica "Farme" koja je nedavno postala voditeljka, posetila je Studenjak da bi snimila prilog za svoju emisiju. Kako su javili ogorčeni studenti koji su bili u menzi kada je Đurićeva stigla upravnik je tražio da se znatno poboljša meni kako bi ostavio što bolji utisak na klaberku. To je toliko razbesnelo studente koji su glasno negodovali.

"Starletu su dočekali kao da je premijer. Sve vreme smo protestovali jer smo zgroženi i ogorčeni. Svakodnevno na meniju imamo po jednu vrstu salate, jednu vrstu voća, a meso dobijemo s vremena na vreme. A pred klaberku su izneli tri vrste voća, tri vrste salate i sve moguće vrste mesa - pileće, juneće, ćureće i svinjsko. Ako im je jedna Tamara Đurić toliko važna onda ćemo mi svkai dan da dovodim po pet takvih devojaka. Da li je ovo poruka da bi studenti trebalo da gledaju rijalitije, da se ponašaju kao starlete ili da neko od nas uđe na Farmu. Ovo je bruka", rekao je jedan student insistirajući na anonimnosti.

Tamara je objasnla šta je radila u Studenjaku:

"Snimam emisiju u kojoj želim daprikažem kako jedna fensi gradska devojka uživa u luksuzu. Tako sam snimala prilog s jednom studentkinjom kako se vozi gradskim prevozom i jede u menzi. Snimam jedan dan života s njom", rekla je Tamara.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u