Zanimljivo

SINU POZNATE PEVAČICE ZABRANJEN ULAZAK U CRNU GORU: On je među 79 NEPOŽELJNIH osoba! (FOTO)

Objavljeno: 27.08.2016 | 23:42Izvor: medio.rs

Naslednik poznate folkerke nije dobrodošao u susednoj Crnoj Gori.

Uprava crnogorske policije je 15. maja ove godine saopštila je da je u ovu zemlju zabranjen ulaz za čak 79 osoba koje su uglavnom iz Srbije i Republike Srpske, pa je i tokom ovogodišnje turističke sezone sa crnogorske granice vraćeno desetine srpskih državljana.

Sagovornik crnogorskih Vikend novina iz policije kaže da su sa granice vraćene uglavnom bezbednosno interesantne osobe sa obimnim policijskim dosijeom u Srbiji i Republici Srpskoj.

Među ovih osamdesetak osoba nalaze se vođe i članovi voždovačkog i rakovičkog klana, kriminalne organizacije Luke Bojovića, kao i pojedini navijači.

– Reč je o akterima ubistava, pokušaja ubistava i drugih krivičnih dela u Beogradu, Novom Sadu, Loznici, Kragujevcu, Čačku i Užicu, koji se između ostalog direktno ili indirektno dovode u vezu sa članovima kriminalnih grupacija iz Crne Gore. Među njima ima i opasnih kriminalaca sa Pala, Istočnog Sarajeva, Banja Luke, Trebinja, Bileće, Foče – rekao je sagovornik iz policije Vikend novinama.

Plan zabrane ulaska strancima koji imaju ozbiljne krivične prekršaje doneo je Sektor kriminalističke policije, a na spisku “nepoželjnih” nalazi se i sin folk pevačice Goce BožinovskeMirko Šijan.

Goca Božinovska // Foto: Dragan GajićGoca Božinovska // Foto: Dragan Gajić

– Ulazak u Crnu Goru nije dozvoljen ni Slavenku Dučiću, bliskom takozvanom škaljarskom klanu, kao ni ekstremnom navijaču Crvene zvezde Ivanu Bogdanovu, teMiroslavu Mirku Šijanu, sinu estradne umetnice Goce Božinovske – izjavio je izvor iz policije.

Podsetimo, Mirko Šijan je sin pevačice Goce Božinovske i pokojnog Zorana Šijana. Poslednjih meseci Mirko je punio novinske stupce zahvaljujući svojim nepromišljenim potezima koji su šokirali javnost.

 

Naime, on je objavio video snimak jurnjave na autoputu prilikom koje je prilično prekoračio dozvoljenu brzinu vožnje, voli da se igra i sa oružjem, a poznat je po prekoj naravi i tučama u gradu.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u