Zanimljivo

SINAN JE POTRESAO SRBIJU ISPOVEŠĆU O SINU, A OVAKO IZGLEDA NJEGOVA SUPRUGA KOJA GA JE IZLEČILA OD ALKOHOLIZMA

Objavljeno: 19.05.2017 | 21:51Izvor: Puls

Folk zvezda Sinan Sakić nedavno je govorio o svom sinu Rašidu koji služi zatvorsku kaznu zbog ubistva koje je počinio pre 15 godina.

Detalji koje tom prilikom izneo potresli su Srbiju, posebno činjenica da je sina video samo jednom otkad boravi iza rešetaka. Međutim, ovo nije jedina nesreća koja je zadesila Sinana. Poznati folk pevač godinama je bio zavisnik od alkohola, a u borbi protiv ovog alkohola najviše mu je pomogla njegova supruga Sabina. On je to i sam priznao u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

- Ona je moja snaga, moja podrška, moj najveći oslonac. Ona mi je dala krila. Ako me iko voli na svetu, onda je to moja Sabina. Da mi nije nje, ko zna šta bi se dešavalo sa mnom. Ne mogu vam opisati koliko je srećna što sam prestao da pijem. Uz nju, uvek sam imao smiren život, idilu u kući, ali nisam umeo to dovoljno da cenim - rekao je Sinan za jedan domaći portal.

Ona je bila uz supruga i kada su pre dve godine policajci na graničnom prelazu u Sinanovom automobilu pronašli 2,3 grama heroina

- Tačno je da je policija Sinanu i mom sinu Elvisu uzela automobil na graničnom prelazu zbog provere. Vratiće nam ga u ponedeljak. Oni su odatle morali da idu na nastup taksijem. Zašto ne pišete da je moj muž održao spektakularan koncert, na koji je kasnio zbog te policije? Pa šta i da koristi drogu, zar postoji neko sa estrade ko je ne koristi? Inače, moj suprug voli samo da popije, a ne da se drogira, to je sve glupost - branila je Sinana njegova žena nakon ovog skandala.

Sinanova supruga Sabina velika je podrška suprugu i za velii beogradski koncert koji ga očekuje 3. juna na stadionu "Tašmajdan", a evo kako ona izgleda.

 

 

Sinan i Sabina SakićSINAN I SABINA SAKIĆ • FACEBOOK / FACEBOOK

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u