Zanimljivo

Simpatičnog kamiondžiju su SVI zaboravili, a Brenina ponuda će mu sada PROMENITI ŽIVOT! (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.2016 | 21:05Izvor: Telegraf.rs

Lepa Brena je talentovanom Besimu Džaniću ponudila ono što ni u ludilu niko ne bi odbio

Nekada totalno nepoznati bosanski kamiondžija, Besim Džanić, izazvao je svojevremeno ogromnu pažnju zbog video klipa na kom peva za volanom, a s obzirom na to da je pokazao odličan talenat za pevanje, nije dugo bilo potrebno da ga zapazi čitavi region, pa čak i folk zvezda Lepa Brena.

Video snimak simpatičnog Bosanca došao je i do vlasnice “Grand” produkcije, folk zvezde Lepe Brene, koja je talentovanog Besima pozvala da se prijavi na audiciju za “Zvezde Granda”.

– On nije smešan. Dobar je on. Sviđa mi se. Specifičan je i originalan, a ja volim ljude koji imaju talente, a nisu deo ovog javnog života. Moja produkcija i ja otkrivamo talente. “Zvezde Granda”daju šansu upravo nepoznatim talentima – izjavila je Brena za Dnevnik.hr.

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

- Pozivam ga da se javi na audiciju našeg šoua. Nije cilj pobediti, ali možda mu to pomogne da dobije neku svoju vernu publiku. Nisam ni ja dva puta pobedila na Evrosongu, pa sam izgradila veliku karijeru – rekla je Brena.

 Ne bih volela da mu predviđam sudbinu. Mislim da nemam pravo na to, ali ja bih mu dala priliku.Puno mu sreće želim i neka nikako ne odustaje – istakla je na kraju folk zvezda.

Printskrin: Youtube/Besim Džanić, Facebook/ Lepa Brena

Printskrin: Youtube/Besim Džanić, Facebook/ Lepa Brena

Podsetite se još jednog Besimovog video snimka:

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u