Zanimljivo

Sestra Jelena Đoković je PRVA ćutanjem poslala poruku koja će mnogima otvoriti oči (FOTO)

Objavljeno: 25.10.2016 | 12:12Izvor: medio.rs

Ona je rođena sestra Jelena Đoković, a o njoj se tako malo zna. Ipak, svojim ćutanjem i mirnim životom koji ne podrazumeva medijsko eksponiranje uspela je da pošalje poruku koja će mnogima otvoriti oči

U loži Novaka Đokovića na US Openu 2013. se pojavila misteriozna crnka i svi su se pitali o kome se radi. Kad je obelodanjeno da je u pitanju Marija Ristić, rođena sestra Jelene Đoković, mediji su objavili nekoliko njenih fotografija uz naznaku da je prelepa i da radi u Novakovoj humanitarnoj fondaciji. I tu se priča završila. 

Suprotno svim očekivanjima, Marija je nakon kratke pompe nastavila da živi normalno i radi svoj posao, za razliku od mnogih koji bi svojih 5 minuta slave iskoristili na totalno drugačiji način.

Ona je rođena sestra Jelena Đoković, a o njoj se tako malo zna. Ipak, svojim ćutanjem i mirnim životom koji ne podrazumeva medijsko eksponiranje uspela je da pošalje poruku koja će mnogima otvoriti oči

Poslednjih godina, ova rođena Beograđanka je na čelu sektora za odnose s javnošću uFondaciji Novak Đoković i glavni je urednik zvaničnog bloga Fondacije. Diplomirala je 2008. i to Međunarodne odnose i komparativnu politiku na privatnom koledžu Ogustana u Americi, a na Univerzitetu Linkoln je dve godine kasnije stekla master diplomu izFinansijskog menadžmenta. Pre dolaska u Fondaciju poslovno iskustvo je sticala u bankarstvu, ali i u oblasti obnovljivih izvora energije. 

Za sebe na Instagramu kaže da je kreativni štreber, da obožava fotografiju i da "magiju života čine sitnice". Priroda, putovanja, prijatelji, ljubav - to su impresije koje deli sa svojih 1.700 pratilaca. Marija ima i blog na kom joj je glavna krilatica "Štreberi su šik", a na osnovu tema se stiče utisak da je u pitanju osoba koja voli da radi na sebi i da uživa u malim stvarima.

 

STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u