Zanimljivo

Seksepilne i sa stavom koji otvara sva vrata, ali imaju one i drugu stranu...

Objavljeno: 02.05.2016 | 11:31Izvor: Blic

One su popularne zavodnice, atraktivne, pune samopouzdanja i sa stavom koji otvara sva vrata. Ipak, svaka od ovih lepotica ima i nežniju stranu. Svaka od njih je mama koja najradije svaki svoj trenutak provodi sa svojim najvoljenijim bićem.

SEVERINA

Poznata pevačica od prvog dana uživa u majčinstvu. Iako puno radi i često je veoma umorna, kako kaže, nema šta jedan osmeh njenog anđela ne može da popravi.

Lepa Seve uglavnom voli otmena i elegantna izdanja, a često sa svojim sinom Aleksandrom oblači interesantno slične kombinacije.

NATAŠA BEKVALAC

Najlepša vojvođanska plavuša oduvek je ponosno objavljivala fotografija na kojima je okružena divnim ženama. Sestrama, majkom, prijateljicama...ipak jedna devojka ima posebno mesto u njenom srcu, ćerka sa kojom ima neobično blizak odnos. Ponosne jedna na drugu, drže se zajedno, kao roditelj-dete, kao prijateljice.

NIKOLINA PIŠEK

Nikolina iz prvog braka ima Hanu koju je dobila u braku sa Markom Cigojem, a u drugom sa Vidojem Ristoviće dobila je Unu Sofiju. Obožava ih obe, a svoj istančan osećaj za stil i te kako prenosi i na svoju decu. Ponosna na svoje ćerke i Nikolina često objavljuje fotke pune ljubavi.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u