Zanimljivo

SEKS BOMBA Uhvatili smo Elenu Karić u Crnoj Gori, razmenjuje nežnosti sa mužem. (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.2017 | 09:02Izvor: Blic

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić sa suprugom Jugoslavom Karićem i decom uživa u Boki Kotorskoj gde ima porodičnu kuću, a naš paparaco uslikao je njene vrele fotografije na kojima izgleda bolje nego ikada.

 

Kada ugledate Elenu zajedno sa Jugoslavom i troje dece odmah što primetite porodičnu idilu punu ljubavi. Nasmejanu i veoma zgodnu Elenu je naš paparaco uslikao kako se kupa na jednoj plaži na kojoj je razmenjivala nežnosti sa suprugom.

Elena se, naime, prvo dugo sunčala da bi u jednom trenutku ustala i pokazala svoje izvajano telo, potom je uskočila u vodu, zaplivala, a onda su je na gumenom zamku sačekali njeni mališani dok je sve vreme pazila na njihovu bezbednost.

– Elena je divna komšinica. Mnogo je lepa i požrtvovana mama. Ne odvaja se od dece, a društvo im uvek prave njihovi kućni ljubimci. Elena uglavnom rano ujutro ide na plažu kako bi udisala svež jutarnji vazduh, a kao neko ko voli jogu i meditaciju to joj baš prija. Ponašaju se baš skromno. Jugoslav i ona su predivan par. Vidi se da su baš zaljubljeni – kaže nam komšinica koju smo zatekli u blizini doma Elene Karaman Karić u Boki.

A da je baš kako nam je on rekla, mogli smo i sami da se uverimo kada smo uslikali Elenu kako iz mora ide ka svom suprugu koji je čeka u hladovini obližnje terase. Njih dvoje su se prvo grlili i ljubili, a onda su im se pridružili i mališani koji nisu skidali osmeh s lica gledajući kako njihovi roditelji uživaju u sreći. Ova popularna kreatorka u Boki se odmara od brojnih poslovnih obaveza, s obzirom na to da je nedavno otvorila jedan od najboljih restorana u Beogradu koji ima koncept zdravog stila ishrane.

– Uvek imamo toliko toga u sebi na čemu treba da poradimo. Ta duhovna higijena je kao i fizička, mora se redovno održavati, kroz meditaciju i jogu u mom slučaju – rekla je ranije za “Blic” Elena Karaman Karić.

Elenine obline nisu ostale neprimećene na Crnogorskom primorju

blic.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u