Zanimljivo

SEKA OTKRIVA: Sinu ću dati ime iz starog zaveta

Objavljeno: 24.07.2016 | 00:23Izvor: Kurir

Još se nismo opredelili za jedno i mislim da ćemo Veljko i ja o tome razmišljati u septembru ili oktobru. Od nekoliko imena koja su u opticaju sva su lepa, kaže pevačica

Folk diva Seka Aleksić s nestrpljenjem očekuje oktobar, kada će roditi prvo dete.

Ona je u potpunosti okrenuta budućnosti i danu koji je najvažniji u životu svake majke, a iako već ima zaobljen trudnički stomak, ona i dalje nastupa i puni klubove širom regiona. Seka i tokom trudničkih dana najviše pažnje dobija od supruga Veljka, za kog se udala 12. septembra 2010. godine.

Pevačica je za novi broj magazina Stori uradila set ekskluzivnih fotografija i pričala o trudnoći koju je toliko čekala.

Kada i gde je poslednji nastup pred odlazak na trudničku pauzu?
- Biće to u Ohridu početkom avgusta i nakon toga suprug i ja odlazimo na odmor u Grčku, a potom u Italiju.

Reklo bi se da ste vrlo aktivna trudnica, kako podnosite ove visoke temperature?
- Volim sunce, kupanje u bazenu i uopšte more. Odlično podnosim trudnoću i vrućina mi uopšte ne smeta. Inače, mnogo više volim toplije vreme nego zimu. Kada je kod nas hladno, mi uvek odlazimo na odmor u toplije krajeve, na primer Tajland.

Jeste li već odabrali ime za sina?
- Još nismo i mislim da ćemo o tome razmišljati u septembru ili oktobru. U svakom slučaju, imamo nekoliko starozavetnih i sva su lepa.

Da li je bilo i bojazni, s obzirom na to da ste ranije imali komplikacije?
- Apsolutno ne. Sada nisam imala nikakve komplikacije. Vantelesna oplodnja uspe ili ne i to je sve. Mi smo bili strpljivi i čekali božji dar.

Kakve su vas emocije preplavile kada ste prvi put osetili bebin pokret?
- Čudan je osećaj, imate utisak kao da dete kuca iz stomaka, a kasnije sam saznala od doktorke da je to štucanje jer putem udisaja u sebe unese plodovu vodu. Ali već sada ima pokrete koji traju malo duže i ponekad deluje kao da se buni.

Ceo intervju koje prate ekskluzivne fotografije možete pročitati u novom broju magazina Stori, koji je od juče u prodaji.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u