Zanimljivo

Šeik nudi 30.000 dolara Prijovićki da dođe u Dubai, evo šta će ona MORATI da uradi za te pare!

Objavljeno: 26.10.2016 | 11:57Izvor: Telegraf.rs

Milioner iz Ujedinjenih Arapskih Emirata se toliko oduševio Aleksandrom Prijović i po svaku cenu je rešio da je dovede u Dubai

Pevačica Aleksandra Prijović je dobila nepristojnu ponudu od šeika iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koji će joj navodno platiti čak 30.000 dolara da dođe kod njega u Dubai.

Neimenovani bogataš se oduševio kada je prvi put uživo video Prijovićku, i po svaku cenu želi da je dovede u Dubai.

– Šeik je pevačicu spazio na splavu na kojem je nastupala, a on se provodio s poslovnim partnerima iz Beograda. Odmah je poželeo da je upozna, ali mu je prijatelj rekao da je tu i njen dečko Filip i da to ne bi bilo dobro – tvrdi izvor “Kurir starsa” i dodaje da bogati Arapin ipak nije tako lako odustao.

Foto: Instagram/aleksandraprijovic

Foto: Instagram/aleksandraprijovic

– Taj multimiliner se dan nakon Prijovićkinog nastupa raspitivao o njoj po Beogradu i insistirao je da ga spoje sa pevačicom. Ljudi koji poznaju Aleksandru rekli su mu da je to moguće samo preko njenog menadžera, koji joj zakazuje nastupe. Na kraju je rešio da joj ponudi 30.000 dolara da mu peva u Dubaiju, ali samo pod jednim uslovom – da dođe bez dečka – ispričao je jedan od prijatelja Aleksandre Prijović.

 

 

(Telegraf.rs)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u