Zanimljivo

SAVRŠENIJU GUZU NISAM VIDELA U ŽIVOTU! Takmičarka raspametila sve OGROMNOM zadnjicom, Karleuša u ŠOKU! (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.2017 | 14:20Izvor: Telegraf.rs

Vesna, 22-ogodišnja devojka iz Banjaluke, čvrstom i velikom guzom šokirala je sve u studiju, a naročito Jelenu Karleušu. Pozitivno, naravno...

Vesna je nastupila u roze kombinezonu, pripijenom uz telo, koji je savršeno pokazivao njenu liniju.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Iako nije briljirala u pevanju, Vesna je zatresla studio pozamašnom zadnjicom na koju niko nije ostao ravnodušan! Svakako, prva koja je bez dlake na jeziku to i prokomentarisala je Jelena Karleuša, ali pre komplimenata Jelena je “nagazila” Vesnu, tačnije njeno pevanje i ponašanje na sceni.

– Mlaka si, lutko, mlaka si. Ti se već u trećem krugu takmičenja, već si morala da povedeš računa i o tome. Meni si ti delovala kao neko ko bi mogao da peva dok ručam u nekom lepom restoranu. Znači, da ne smetaš, da si vrlo utišana, da je to milozvučno…što je apsolutno ne, ne i ne u ovom poslu! Znači, poslušaj me, ako prođeš dalje, i moraš da grizeš – počela je Jelena, a Vesna ju je nemo posmatrala.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Međutim, onda su krenuli komplimenti sa Karleušine strane!

– Stajling ti je, pa ajde da kažem okej, ali na tvom mestu ja bih sve vreme držala leđa okrenuta kameri pošto ti imaš tako savršenu pozadinu! Ja nikada u životu nisam videla da neko ima savršeniju guzu od tebe, devojko! Mislim, nemoj pogrešno da me razumeš…savršena leđa, guza… prelepo. Igraj i na to, malo daj seksepila… Ne vulgarno, ali malo daj i to jer super izgledaš!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Vesnin nastup i Jelenine komentare pogledajte na snimku ispod (premotati na 1:00:28):


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u