Zanimljivo

Sanja Kužet: Privatno me nećete videti na štiklama

Objavljeno: 13.02.2016 | 23:36Izvor: Blic

Šarmantna voditeljka „Granda” privlači pažnju stajlingom, a mi smo je pitali da li i privatno bira tako senzacionalne toalete.

 

- Haljina mora zaista da mi se dopadne da bih uopšte mogla da je iznesem na pravi način i mislim da se to vidi po mom izrazu lica na samoj probi emisije. Što se tiče privatnih stvari, možda baš u poslednje vreme s obzirom na tu čestu transformaciju kada je posao u pitanju, sebi privatno dam i malo više oduška. Kad imam slobodan dan, žao mi je i da tretiram kosu i da stavljam maskaru, tako da sam u 99 odsto slučajeva privatno potpuno bez šminke. Na ulici me ne možete videti sa loknama, punđama i šminkom, naprotiv, nosim ravnu obuću, džins - otkriva Sanja.

USKE HALJINE

Slobodne dane uglavnom provodi u prirodi, sa sinom Andrijom, a tada je komforna odeća i obuća jedina opcija. Što se tiče atraktivnih haljina u kojima je viđamo u emisijama, Sanja otkriva kakve modele privatno voli da nosi.

- Iako ima malo prilika u kojima možemo da ponesemo tako glamurozne haljine, mislim da su one uskog kroja dužine do kolena ili ispod kolena te koje su najženstvenije i koje na najbolji način ističu žensku figuru, naravno, ako nemate problema sa kilažom. To je po mom mišljenju uvek pogodak za neku svečaniju priliku.

ŽENE I KUPOVINA

Šoping je boljka koja nije zaobišla ni ovu atraktivnu brinetu. Priznaje da kada namenski krene nešto da kupi, to kao i većina žena, nikada ne nađe.

- Da, mi žene smo jako specifične po pitanju šopinga. Namenski odlazak mi nikada ne uspe tako da sam odavno odustala od toga. Zato mi je najlepši onaj rasterećujući šoping kada ugledam nešto i momentalno poželim to da imam, iako ponekad to sebi ne mogu da priuštim. Ponekad me neki komad toliko zanese da nema vremena ni prostora za neko preterano razmišljanje, ali opet mislim da u suštini jesam ekonomična i uvek tražim dobar odnos cene i kvaliteta kod garderobe koju kupujem.

MODNI DETALJI

Ako pratite Sanjine emisije, sigurno ste primetili da nikada na sebi nema puno aksesoara ili upečatljivih detalja, a ista situacija je i u privatnim izdanjima.

- Razni modni detalji poput šalova, nakita, uglavnom nisu moj izbor i ne umem da se snađem s tim. Volim da vidim na devojci koja to ume da iznese i zna da uklopi previše detalja na sebi, ali to nije moj fazon. Volim jednostavnost, ali da se tim jednostavnim stvarima poput dobre majice, dobrih cipela ili torbe na najbolji način prikaže lični stil. Uvek sam za klasiku, a volim i dobre sportske komade. U dnevnoj varijanti me nikada nećete videti u štiklama, uvek biram ravnu obuću koja izgleda moderno, a u kojoj se istovremeno osećam prijatno. U večernjim varijantama, naravno, nosim štikle i smatram da figura u njima najbolje izgleda.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u