Zanimljivo

SANDRA MELJNIČENKO U TOP FORMI! 20 dana posle porođaja sa porodicom krstari Mediteranom!

Objavljeno: 21.04.2017 | 10:23Izvor: medio.rs

Sandra i Andrej Meljničenko se sa ćerkom Tarom i tek rođenim sinom odmaraju na luksuznoj jahti

Sandra Meljničenko je povratila vitku liniju samo 20 dana posle porođaja. Supruga ruskog milijardera Andreja uslikana je u utorak u italijanskom mestu Portofino dok se sa porodicom iskrcavala sa svoje luksuzne jahte "Motor jaht A". Srpska manekenka je 29. marta na svet donela dečaka u jednoj prestižnoj bolnici u Nici. 

informer

Prolećni odmor 

Paparaci britanskog tabloida "Dejli mejl" uspeli su da fotkaju Meljničenkove i njihovu petogodišnju ćerku Taru, koja se veoma retko pojavljuje u javnosti, pa se ove slike mogu svrstati u "tešku ekskluzivu". 

- Sandra i Andrej mnogo vole da putuju i čim se malo prolepšalo vreme, iskoristili su priliku da isplove. Ovoga puta je izbor pao na italijansku obalu - priča izvor blizak poznatom paru.Sandra je za ovo putovanje izabrala crnu jaknu i uske farmerke, koje su ispratile njenu liniju tela: 

- Brzo je povratila staru kilažu, jer je dosta vodila računa o ishrani tokom trudnoće, a i posle porođaja. Nije se mnogo ugojila ni dok je bila u drugom stanju, tako da nije bilo teško skinuti nekoliko kilograma - navodi naš sagovornik. 

Sa Meljničenkovima je na krstarenje krenuo i njihov tek rođeni sin, kog nisu iznosili sa jahte. 

- Beba je sa njima na putu, ali je ostala na brodu sa dadiljom. Andrej i Sandra su pretpostavili da će ih u marini sačekati paparaci, pa nisu želeli da eksponiraju tek rođenog sina - navodi naš izvor i dodaje:

- Neće se dugo zadržavati na brodu, ovo im je samo mali prolećni odmor. Na leto će putovati duže, kao što to praktikuju svake godine. 

Jahta još pod istragom

Ruski bogataš i srpska lepotica na mini-odmor nisu krenuli svojom novom luksuznom jahtom "Sejling jaht A", već svojim starim brodom "Motor jaht A". Razlog tome je što je nova njihova jahta još uvek pod istragom jer je navodno izgrađena od ilegalne tikovine.

- Nemačko brodogradilište "Nobiskrug", u kojem je "Sejling jaht A" napravljena, navodno je za njenu izradu koristilo ilegalnu tikovinu iz Mjanmara. Uzeti su uzorci, pa se sada čeka kraj istrage da bi se utvrdilo šta je prava istina - pisali su o ovom slučaju strani mediji.

Sinu još nisu dali ime

Sandra i Andrej Meljničenko još nisu odabrali ime za sina koga su dobili pre nepunih mesec dana. Isti slučaj je bio i kada su 2012. dobili ćerkicu Taru. Ruski tajkun i nekadašnja "modelsica" tada su nedeljama smišljali ime za svoju naslednicu.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u