Zanimljivo

SAMO TEBI SANJAM DA SE VRATIM... Ovu pesmu je Nataša Bekvalac pre 12 godina posvetila Miodragu Kostiću Koletu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.2017 | 17:43Izvor: Telegraf.rs

Kako je Nataša više puta istakla, u velikom broju svojih pesama pronalazi sebe, a jedan njen hit posvetila je svojoj velikoj ljubavi - Koletu

Romansa o kojoj se pre najviše pisalo u tadašnjim medijima ni posle 16 godina nije pala u zaborav.Reč je o vezi Nataše Bekvalac i Miodraga Kostića Koleta koja je bila puna turbulencija, a kako se pričalo pevačica nikada nije skroz prebolela srpskog biznismena.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Nataša i Kole su po njenom priznanju četiri godine proveli zajedno, a vezu su, kako je i sama tada rekla, okončali u njenoj 24. godini, po povratku sa letovanja.

Foto: Zoran Buđić

Foto: Zoran Buđić

Nataša je tada snimila i objavila emotivnu baladu “Ponovo”, a na pitanje da lli je zbog Koleta tu pesmu doživela tako emotivno Nataša je tada rekla:

Nju su krivili da je rasturila brak Nataši i Dači, a sada ih je Milica Dražin oboje isprozivala! (FOTO)

– Na neki nčin… Nikada nisam pričala o tim stvarima ali sada želim da to uradim, da bih konačno stavila tačku na sve, da novinari ne bi izmišljali priče na tu temu, kao i da me ne pitaju više o tome. Što se Miodraga tiče, naša veza je počela pre četiri godine. Nikda neću reći ništa ružno o čoveku sa kojim sam delila sve. Želim da naglasim da je između mene i njega konačno – kraj. Naša veza nikada nije bila harmonična i to nisam mogla da sakrijem. Slični smo, ali imamo različite poglede na svet. Nikada nam se nisu dešavale tako skandalozne i ružne stvari o kojima se pisalo… – rekla je tada Nataša u jednom intervjuu.

Evo i pesme “Ponovo”:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u