Zanimljivo

SAMO ONA ZNA KAKO JOJ JE BILO: Sijala je u emisiji dok joj se srce kidalo zbog smrti voljene osobe

Objavljeno: 23.05.2017 | 20:08Izvor: Kurir

Dušica Jakovljević, voditeljka koja je uvek dobro raspoložena, sa širokim osmehom i ogromnom energijom, objavila je dirljiv status na društvenim mrežama.

Naime, ona se prisetila majskih poplava i trenutka kada je sve u njoj pucalo od tuge za voljenom osobom, a ona je morala da se pojavi pred kamerama a da gledaoci ni u jednom trenutku ne primete kroz šta prolazi.

Foto: PrintskrinFoto: Printskrin

Uspela je, nosila je svoj prepoznatljiv osmeh, ali  samo ona zna kako se u tom trenutku osećala.

"Pre tačno tri godine gostovala sam u "Nacionalnom dnevniku" Televizije Pink, kao deo tima koji je najbolje izveštavao i pomagao oko majskih poplava. Blistala sam, pokupila silne komplimente. Niko nije mogao da pretpostavi da sam tih dana imala lične brige jer sam se sa mojim prijateljima nadala i molila da naš drug preživi, da se zajedno opet smejemo i pevamo. Marko je preminuo tog istog dana kada sam ja blistala u 21h. Istog dana, dvanaest sati ranije. Par dana kasnije istetovirala sam brod od papira, kao podršku akcijama koje su spasavale poplavljene i unesrećene. Malo ko je znao da je ovaj brod od papira na mojoj ruci da nikada ne zaboravim na drugove čiji su mladi životi ugašeni istog tog maja. Nikada neću dozvoliti da se taj deo srca odlomi niti da njihovi brodovi potonu u zaborav", napisala je voditeljka uz fotografiju tetoviranog brodića.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u