Zanimljivo

Salma Hajek je odbila Trampovo udvaranje! A onda je on rešio da se OSVETI na gnusan način!

Objavljeno: 22.10.2016 | 12:40Izvor: Blic

Kada se Donald Tramp udvarao Salmi Hajek, nije se proslavio. A onda je rešio da se osveti!

Pre izvesnog vremena, otkriva slavna Salma Hajek (50), Donald Tramp je baš želeo da izađe sa njom. Toliko je to želeo da je potezao sve veze i vezice ne bi lo došao do njenog broja telefona, uprkos tome što je glumica bila u vezi.Pre par dana Salma je gostovala u jednoj radijskoj emisiji gde je otkrila kako je neslavno prošao Trampov pokušaj zavođenja.

- Kada sam upoznala tog čoveka, imala sam dečka a on je uprkos tome angažovao prijatelje da nađu moj broj telefona, a potom me je pozvao da izađemo - ispričala je glumica.

Ona je odbila njegov poziv, a Tramp nije dopustio da se završi na tome.

- Neko je novinama "National Enquirer" (a neću da kažem ko iako svi znamo gde se objavljuju priče koje Tramp želi da se objave) dojavio celu priču, uz dodat komentar Donalda Trampa u kome on kaže da nikako ne bi izašao sa mnom jer sam previše niska - objasnila je slavna lepotica.

Kako ona dalje objašnjava, kada je priča objavljena, Tramp je ponovo zvao i ostavljao poruke u kojima je govorio da je "šokiran pričom".

- Sigurno je mislio da ću sada pristati na sastanak kako bih ljude uverila da to što govori nije tačno - zaključila je Salma, koja to, na svu sreću nije uradila.

(mirror.co.uk)

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u