Zanimljivo

Šaban Šaulić otkrio zašto nije bio na krštenju unuke Eme! (VIDEO)

Objavljeno: 21.09.2017 | 21:03Izvor: Telegraf.rs

- Zamislite kada imate tri rođendana u istom danu! Pa to je takva retkost, a još je i zetu Bati danas rođendan - rekao je Šaulić

 

 

Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković su danas u Hramu Svetog Vasilija Ostrškog Čudotvorca na Bežanijskoj kosi krstili svoju ćerkicu Emu, i svima je bilo neobično što među prisutnima nije bilo Šabana Šaulića.

Slavni pevač je večeras odlično raspoložen sa suprugom Gordanom došao na proslavu krštenja male Eme, i tako demantovao tračeve da navodno nije u dobrim odnosima sa ženom.

Foto: A. Nalbantjan

Šaulić je objasnio da je bio na putu i da zbog toga nije mogao da dođe na krštenje unuke.

- Zamislite kada imate tri rođendana u istom danu! Pa to je takva retkost, a još je i zetu Bati danas rođendan. To kao da je Bog režirao i nekako namestio. Podrazumeva se da ću pevati večeras, onako kako mi "padne"... Još nisam bio sa Ildom, bio sam sa Unom, Lukom... Malo smo se ispričali, sve u svemu, jedan od mojih najsrećnijih dana - rekao je Šaban.

 

Nasmejana Ilda šaulić je poručila da deda Šaban stiže, i da je bio van Beograda, a potom je ispričala kako se Ema ponašala tokom krštenja:


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u