Zanimljivo

Šaban Šaulić oduševljen budućim zetom: Evo zašto do sada nisam hteo da pričam o tome

Objavljeno: 05.05.2016 | 11:42Izvor: medio.rs

Kralj folka otkriva da Bojana Vučkovića, bivšeg fudbalera s kojim je njegova ćerka Ilda ostala u drugom stanju, poznaje od malih nogu, kao i da je presrećan zbog njene trudnoće.

"To je Bojan Vučković, bivši sportista, fudbaler, a sada biznismen. Tu ne mogu ništa detaljnije da vam kažem. U Americi ima neki svoj biznis, ali to je već njegova stvar... O tome ne bih ja da pričam. Znam ga od malih nogu, nego nisam hteo da pričam ništa o tome dok mi Ilda ne da zeleno svetlo. Njegovog oca poznajem dosta dugo, ali i njega, jako su dobra familija. Mislim da je pravi muškarac za moju devojčicu. Vrlo je pažljiv, bistar je i pametan. Moja ćerka treba da ima pored sebe pravog muškarca, upravo kakav je on", otkrio je Šaban Šaulić. 

Šaban je prokomentarisao i to što njegova ćerka Ilda uskoro postaje mama.

"Presrećan sam, ona je moj šećer. Jedva čekam da ih bude što više u kući, pa i Mihajlo da se što pre oženi i podari mi unuke", kažeŠaban.

Popularni pevač odgovorio je i na pitanje o venčanju svoje ćerke:

"Nadam se da će pre rođenja deteta napraviti neko slavlje. Oni brinu o tome. Sada je najbitnija njena trudnoća. Ilda je kao anđeo. Nikada lepše nije izgledala."

STORY.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u