Zanimljivo

RUŽICA ZNA: Katai će odvesti Zvezdu do pobede protv Bugara!

Objavljeno: 29.07.2016 | 14:48Izvor: medio.rs

Ubeđena sam da će crveno-beli izbaciti Ludogorec. Videla sam da je Aleksandar Katai bio odličan u prvom duelu, nadam se da će i sad da ponovi dobru partiju i postigne gol za pobedu

Voditeljka muzičkog kampa "Maldivi" Ružica Veljković izjavila je u intervjuu za Siguricu da bi stavila pare na Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Veljkovićeva je uverena posle remija u Bugarskoj (2:2) da crveno-beli pred "delijama" na Marakani mogu da izbace Ludogorec.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak igraju sa Ludogorecom revanš meč u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Može li srpski klub da prođe dalje u ovom meču?
- Uverena sam u trijumf fudbalera Zvezde. Imaju velike šanse da se plasiraju u naredno kolo. Igraju pred svojim navijačima i imaće veliku podršku na ovom meču. Očekujem da bude puna "Marakana". Videla sam da je Aleksandar Katai bio odličan u prvom duelu, nadam se da će i sad da ponovi dobru partiju i postigne gol za pobedu.

Đoković i Teo su najzgodniji

Beta

Ko vam je najzgodniji od naših sportista na Olimpijskim igrama?
- Svi sportisti su zgodni, teško je tu izdvojiti nekog. Svi su baš lepo građeni. Ako moram da biram neka to bude srpski teniser Novak Đoković, zatim kapiten košarkaša Miloš Teodosić, onda vaterpolista Duško Pijetlović.

Da li biste se kladili na crveno-bele?
- Ne kladim se, to me ne zanima mnogo. Za klađenje je potrebno da redovno pratite sport, a ja nemam mnogo slobodnog vremena da se posvetim tome. Međutim, ne bih imala problem da stavim pare na Crvenu zvezdu, pošto sam sigurna da bih dobro zaradila.

Sledeće nedelje počinju Olimpijske igre. Hoćete li pratiti ovo takmičenje?
- Pogledaću neke sportove, ono što mi bude najzanimljivije. Neću gledati sve. Svakako ću navijati za naše reprezentativce i želim im sve najbolje. Nadam se da će nas obradovati sa nekoliko medalja.

Koliko medalja očekujete da naši sportisti donesu iz Brazila?
- Samo neka ih donesu što više. Ubeđena sam da će Novak Đoković osvojiti medalju, zatim Ivana Španović, vaterpolisti, kajakaši, Milica Mandić i mnogi drugi. Neka bude više nego prošle godine kada smo osvojili samo četiri medalje. Bilo bi odlično kada bi se vratili sa 10 ili 15 medalja.

Ko bi mogao da napravi iznenađenje na Igrama?
- Volela bih da košarkaši osvoje medalju, oni su mi baš zgodni. Mogu i košarkašice da naprave dobar rezultat, a i odbojkašice naše nisu loše. Imamo dosta dobrih sportista, tako da dobri rezultati ne bi trebalo da izostanu.

  Biće slavlja u Riju

Ubeđena sam da će Novak Đoković osvojiti medalju, zatim Ivana Španović, vaterpolisti, kajakaši, Milica Mandić

INFORMER.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u