Zanimljivo

RODILA JE SINA NA SVOJ ROĐENDAN! Ovo je Matija, najslađa beba u Srbiji!

Objavljeno: 27.05.2015 | 14:35Izvor: Telegraf.rs

Ponosna mama Maša će svake godine zajedno sa svojim predivnim sinom obeležavati najsrećniji dan u svom životu - njegovo rođenje, ali i svoj rođendan

Roditeljstvo je najlepša stvar na svetu. To će vam reći skoro svako koga je život blagoslovio i podario mu šansu da postane roditelj. Koliko god mislili da su spremni, novopečene mame i tate se uvek iznenade i oduševe kada na svet dođe njihovo mezimče. 

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljiuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

Presrećna mama, Maša Kovačević, donela je na svet drugog sina, maleng i preslatkog Matiju.

Foto: Telegraf.rs

Foto: Telegraf.rs

– Drugo, pa muško! – veselo je povikala kada smo ušli u sobu i zatekli je sa divnim dečakom, koga je čvrsto grlila i držala u naručju. Osmeh na njenom licu nije nestajao, a sjaj u očima koji je nosila oslikavao je čistu sreću.

Ono što nas je posebno iznenadilo, ali i oduševilo, bilo je saznanje da se maleni Matija rodio istog datuma kada i njegova majka – 26. maja u 17 časova i 45 minuta.

Tako će ponosna Maša sa Matijom svake godine obeležavati najsrećniji dan u životu – rođenje svog predivnog sina, ali i svoj rođendan. Slučajnost ili nešto više…procenite sami. Ali, jedno je sigurno – ovako nešto se ne događa svakog dana.

– Roditeljstvo je nešto što ispuni ženu  u svakom mogućem smislu. To je konstantna briga, ali u isto vreme i konstantna radost – rekla nam je ova majka, kada smo je pitali kako je postati roditelj po drugi put.

U sobi sa još dve žene koje su takođe ležale sa svojim najvećim blagom na svetu, vladala je atmosfera neverovatne smirenosti i ljubavi. S vremena na vreme začuo bi se plač nekog bebca – jednostavno, da vam se srce rastopi!

Foto: Telegraf.rs

Foto: Telegraf.rs

Mašin porođaj trajao je oko četiri sata i proteka je u najboljem mogućem redu. Ona kaže da ostatak porodice jedva čeka da stignu kući, a da je stariji sin Stefan, koji ima samo tri godinice, posebno uzbuđen što će videti brata.

Pitali smo je šta bi želela da poruči preslatkom Matiji kada dovoljno poraste i poželi da pročita ovaj tekst.

- Želela bih da mu kažem da je voljen i željen i da su majka i otac uvek tu za njega!

Porodica Kovačević će živeti u prestonici Srbije i mi im želimo srećno odrastanje i život, prelepo i radosno detinjstvo, puno uspeha i puno, puno ljubavi!

SLAVITE ŽIVOT, SVAKIM NOVIM DANOM KOJI DOLAZI!

(D. Čavić)


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u