Zanimljivo

RAZNEŽILA PRATIOCE! Posle seksi fotki u bikiniju, Ana Sević oduševila fanove! (FOTO)

Objavljeno: 26.07.2016 | 23:14Izvor: medio.rs

Pored fotki u bikiniju, na kojima je pevačica pokazala da ima figuru na kojoj joj mogu pozavideti, ona je objavila i jednu koja je oduševila sve njene fanove.

Ana Sević je, nakon poslovnih obaveza, otputovala sa ćerkom Lorenom i suprugomDarkom Lazićem na zasluženi odmor.

Ova srećna porodica uputila se u Crnu Goru, gde će provesti vreme uživajući u moru, a Ana sa svojim pratocima na društvenim mrežama deli svaki trenutak.

Pored fotki u bikiniju, na kojima je Ana pokazala da ima fuguru na kojoj joj mogu pozavideti, ona je objavila i jednu koja je oduševila sve njene fanove.

Naime, ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram postavila fotku sa ćerkom, a njih dve su uskladile svoje kupaće kostime.

To što su obukle gotovo isti bikini, raznežilo je pevačicine pratioce na ovoj društvenoj mreži, te je fotka za nepunih sat vremena prikupila skoro 2.500 lajkova.

“Prelepe ste”, “Jao kakve ste” i “Mačke moje” samo su neki od komentara koje su fanovi ostavljali na ovoj fotki.

Podsetimo, Ana je pre dve godine dobila ćerku Lorenu sa suprugom Darkom Lazićem, za koga se udala neposredno pre porođaja.

Njih dvoje važe za jedan od najstabilnijih parova, iako su njihov odnos potresale brojne afere i priče o Darkovom neverstvu.

Autor: M. Đurović

  • PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u