Zanimljivo

Razlika u visini nije prepreka: Lepa mala Ivana i seksi košarkaš Danilo!

Objavljeno: 05.05.2016 | 20:46Izvor: Blic

Jedan od najlepših domaćih parova svakako su njih dvoje, olimpijska vicešampionka u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić i košarkaš Danilo Anđušić. Ono jedino što ih deli jeste razlika u visini. Ali to je u njihovoj vezi potpuno nebitno.

 

Ivana i Danilo venčali su se prošlog jula na Santoriniju. Bilo je to venčanje iz snova.

-  Pre mesec dana rekli smo jedno drugom "da", na naš poseban i nezaboravan način. Posebno se zahvaljujem mom mužu, koji je ostvario moje snove - poručila je Ivana nakon venčanja na Instagramu.

Pre nekoliko dana naša poručila je da je Danilo njena motivacija, njena ljubav, njen borac.  Njih dvoje su vezu počeli 2014. godine, ubrzo su se  i verili.

A Ivana je otkrila i tajnu svog uspešnog braka sa košarkašem. 

- S njim čovek ne može ni da se posvađa. Ja sam Bik u horoskopu, kao i on, ali potpuno smo drugačiji tipovi ličnosti. On stalno nekako uspeva da me smiri. I to bukvalno jednom rečenicom. Uvek zna šta treba da mi kaže, svaka rečenica mu je na mestu. Danilo je moja mirna luka - izjavila je za "Blic".

Za njih dvoje prepreka nije ni to što Danilo trenutno igra za poljski Anvil. Kilometri i kilometri razdaljine pređu se za tren kad se oni požele jedno drugog.

Planiraju i da prošire svoju porodicu. Posle Olimpijskih igara koje će se ovog avgusta održati u Riju, Ivana će napraviti pauzu od streljaštva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u