Zanimljivo

RAZGOLITIO SE! Popularni KOŠARKAŠ osvojio SREBRO, pa otišao na OSTRVO ŽURKI! (FOTO)

Objavljeno: 27.08.2016 | 13:52Izvor: medio.rs

On je sa drugovima otišao na ostrvo koje važi za epicentar žurki i provoda, a fotografijom koju je objavio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram ostavio je ženski pol bez daha.

Nikola Kalinić rešio je da, nakon više nego uspešne Olimpijade u Riju i osvojenog srebra, priušti sebi zaslužen odmor.

Naime, košarkaš se u Beogradu zadržao tek nekoliko dana po povratku iz Rija i spektakularnog dočeka ispred Skupštine, pre nego što se zaputio na Ibicu.

On je sa drugovima otišao na ostrvo koje važi za epicentar žurki i provoda, a fotografijom koju je objavio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram ostavio je ženski pol teksta.

Na fotografiji su njegovi drugovi i on u automobilu, a ono što je privuklo pažnju, jeste da su sva trojica bili goli do pojasa.

– Samo besno! Odmor počeo – napisao je Nikola uz fotografiju.

Devojke su odmah ostavile komentare ispod ove fotografije, koja je dobila skoro 7.500 lajkova, što je pokazatelj da se ovakvo košarkaševo izdanje i te kako dopalo njegovim pratiocima.

Ne sumnjamo da će zgodni srpski reprezentativac privući pažnju lepšeg pola na Ibici, a da li će se vratiti kao zauzet momak, ostaje da vidimo.

Kalinić je jedan od najpopularnijih srpskih sportista, a kako je trenutno sam, verujemo da će se devojke utrkivati kako bi privukle njegovu pažnju.

Autor: M. Đurović

  • pink.rs

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u