Zanimljivo

RADI ZA BIVŠEG LJUBAVNIKA! Ana Nikolić kod Ćazima SAMO ZBOG PARA!

Objavljeno: 23.07.2016 | 21:58Izvor: medio.rs

Nikolićeva će nastupiti u klubu albanskog biznismena u četvrtak uveče u Poreču, i to u društvu dečka Raste Kavalija

Ana Nikolić je ponovo u kontaktu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem. Bivši ljubavnici će se sledeće nedelje posle dve godine sresti u njegovom hotelu "Palaco" u Poreču. Kako Informer saznaje, Ćazim će iskeširati nekadašnjoj devojci da peva u njegovom klubu. Ono što je još čudnije jeste da će biznismen finansirati i dolazak njenog novog dečka Raste Kavalija.

400
miliona evra se procenjuje da je bogatstvo Ćazima Osmanija

- Ana 28. jula nastupa u Ćazimovom klubu "Palaco piti", i to sa Rastom. Ćazim je bez problema pristao na sve uslove koje su postavili, tako da će iskeširati nekoliko hiljada evra. Platiće njihove honorare, put, a obezbediće im i smešaj u jednom od najluksuznijih apartmana u svom hotelu - kaže zajednički prijatelj pevačice i biznismena. On prenosi da će Ana sa reperom doći avionom do Ljubljane, gde će ih čekati Ćazimov vozač.

Burna i skandalozna ljubav

Anina i Ćazimova veza bila je veoma burna. Pevačica je zbog ove romanse dobila batine od Ćazimove bivše devojke Mande Popović. Zatim se izblamirala kad su objavljene njihove SMS poruke.
- Nemoj da me povrediš, molim te. Možda ti budem i žena - jedna je od poruka.

- Pobrinuo se da im ništa ne fali. Poslaće vozača sa najboljim kolima iz svog voznog parka. Ostavio im je najluksuzniji apartman u hotelu. Ani i Rasti će na raspolaganju biti i velnes-centar, koji se za specijalne goste otvara i posle zvaničnog radnog vremena. Moći će da koriste saunu, džakuzi, bazen, da idu na masaže... - prenosi naš izvor.

Anin i Ćazimov prijatelj strahuje kako će bivši ljubavnici reagovati kada se sretnu, jer se posle afere koja je nastala zbog objavljivanja njihovih intimnih SMS poruka nisu čuli:

- Ja mislim da oni istinski još nisu preboleli jedno drugo. Da ne dolazi Rasta, siguran sam da bi se među njima nešto dogodilo. Ovako, ko zna kako će to da izgleda. Čuo sam da joj je novi dečko mnogo ljubomoran, pa sam se totalno zbunio kad mi je rečeno da će pevati kod Ćazima - dodaje naš izvor.

INFORMER.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u