Zanimljivo

RADA SE SUZDRŽALA DA NE ZAPLAČE, ALI VI NEĆETE: ONO ŠTO JE REKLA O POKOJNOJ MAJCI IZMAMIĆE VAM SUZE!

Objavljeno: 27.07.2017 | 19:41Izvor: Puls

Rada Manojlović zamalo nije zaplakala kada je pričala o svojoj pokojnoj majci Mirjani Manojlović.

Manojlovićeva je bez majke ostaal pre 15 godina, ali bol za njom ne jenjava ni dan danas. Da će pevačica večno patiti za majkom govori i to da čim progovori o njoj suze krenu na oči.

To bi se dogodilo i u emisiji "Grand magazin", ali je Rada stoički izdržala emotivni naboj i suzdržala se da pred kamerama ne pusti suze.

Rada Manojlović na ivici suzaRADA MANOJLOVIĆ NA IVICI SUZA • YOUTUBE / YOUTUBE

Voditeljka je pitala Radu šta joj je bog da previše, a šta premalo. Ovo pitanje je jedva pevačica podnela, što se videlo i po njenom izrazu lica i po očima koje su joj zasuzile.

- Ako gledamo po karijeri i po uspehu i po svemu što sada imam, meni je bog mnogo dao, ali gledamo porodično, taj moj porodični gubitak, mogu da kažem da mi je sve dao, ali i sve uzeo. Nikakav moj uspeh i sve što ću ja u životu postići ne može da se uporedi sa 15 godina tuge. To je jednostavno tako. Velika radost i velika žalost u isto vreme. Hajmo neke druge teme, meni je teško o tome da pričam - rekla je Rada i dodala:

- Ne volim da pričam o tome. Isto se osećam kao i tada. Taj osećaj je jenjava, ali to je valjda karma svih uspešnih ljudi. Čitam i o nekim svetskim zvezdama, Svi su neke velike patnje prošli, bože sačuvaj - obasnila je Manojlovićeva.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u