Zanimljivo

RADA MANOJLOVIĆ PROGOVORILA O VEZI SA HARISOM I PRIZNALA ČEGA SE PLAŠI! VIDEO

Objavljeno: 20.08.2017 | 15:05Izvor: Puls

Ljubavna priča pevačice Radmile Manojlović i njenog devet godina mlađeg kolege Harisa Berkovića bila je u centru pažnje poslednjih meseci. Kada su u martu ove godine raskinuli, fanovi koji su im predviđali skori brak bili su razočarani, naročito što se šuškalo da je za rastanak kriva Sunčica Travica. Međutim, leto je promenilo sve. Rada je sa sestrom otputovala u Egipat na more, a tamo im se pridružio i Haris. Pesak i more učili su svoje, pa je palo još strasnije pomirenje.

- Nije on meni ništa skrivio, da se razumemo, pa nisam imala ni šta da mu praštam. Sada je sve okej, zajedno smo bili i na letovanju i u emisijama. Mogu da kažem da smo prevazišli sve probleme. Digla se prašina veća nego što bi trebalo. Medijima je bilo zanimljivo da porodice upliću u sve to. To ume da unese nemir, na kraju smo se svi izmirili, što je najbitnije - kaže Rada, za koju se pisalo da je izbacila Harisovog oca iz stana, te da njen otac ne voli Harisa, a ni da njegovi nju ne mirišu.

Ipak, na bazen je došla sama i sve vreme je uživala na ležaljkama i ispijala koktele bez Harisa. Muški pogledi bili su prikovani za njeno izvajano telo, pa nas je zanimalo da li je Haris ljubomoran kada je tako seksepilnu u bikiniju pušta samu.

- Nismo mi sijamski blizanci, pa da budemo vezani jedno za drugo. Ko kaže da Haris nije ljubomoran? On me pušta, ali ne znači da nije ljubomoran. Ne možemo da se držimo vezani u kući iako bismo mi to najviše voleli - kaže Rada, prasne u smeh znajući da je ovo zvučalo malo dvosmisleno, pa se brže-bolje vraća na temu ljubomore.

GORAN SRDANOV / RAS SRBIJA

- Mislim da su generalno u vezama žene očiglednije u pokazivanju ljubomore i onda narod misli da smo samo mi žene ljubomorne. A muškarci ćute, jer im je to ispod nivoa da priznaju - razvila je svoju teoriju Manojlovićeva.

Budući da se oboje bave pevanjem, te da i jedno i drugo imaju fanove, atraktivna pevačica kaže da je to olakšavajuća okolnost u njihovoj vezi.

- Meni je neuporedivo lakše kad ne moram nekom da objašnjavam zašto je neki naslov izašao. Lakše se diše u vezi sa kolegom. Negde je i njegova porodica navikla na to, tako da ništa ne moraš nikome da objašnjavaš, ni roditeljima, tetkama, stričevima...

Iako se teroristički napad u Egiptu odigrao samo nekoliko nedelja pre njenog puta, njoj nije padalo na pamet da otkaže rezervaciju.

rada_manojlovic_bazen_usinula_se_zab_clip_safe

- Eh sad, pa samo mi još terotisti fale. Ja se plašim i aviona i mraka i čega sve ne, ali ako ću ceo život da se plašim, onda bolje da se vratim u selo i tamo da nastavim da pevam kako što sam pevala pre „Granda”. Moraš strahove da pobediš ako misliš nešto da vidiš i da ne živiš u svoja četiri zida. Ako tako gledate, može na ulici svašta da me strefi. Stalno čitam crnu hroniku, ljudi ni krivi ni dužni ginu. Od sudbine se ne može pobeći - tvrdi pevačica, koja je odnedavno milionerka na Jutjubu, a novi spot „Spavaj mirno” izašao je pre samo nedelju dana.

- Zvanično sam milionerka, zadovoljna sam kako sve to napreduje. Radio ju je Braja i podseća na moje početke, ma prezadovoljna sam - smeši nam se zgodna i uvek dobro raspoložena Rada, koju smo ostavili da puni baterije pored vode, pošto je očekuje pakleno leto jer nastupe ima skoro svakog dana.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u