Zanimljivo

PUCAJU OD SEKSIPILA! Filip i Prijovićka pokazali čime raspolažu! (FOTO)

Objavljeno: 30.06.2016 | 12:43Izvor: medio.rs

Mladi par obradovao je svoje pratioce novim setom fotografija koje su nastale na egzotičnom putovanju.

Otkako je obelodanjeno da su uplovili u ljubavnu vezu, Filip Živojinović iAleksandra Prijović ne prestaju da pune novinske stupce, a mediji svaki njihov korak prate u stopu.

Za nekoliko meseci u medijima su se mogle čuti najrazličitije priče – od toga da je par prekinuo svoju vezu do toga da su Filip i Aleksandra stali na ludi kamen, ali i da čekaju prinovu. Njih dvoje su sve to demantovali, a zajedničkim fotografijama koje su objavljivali dokazivali su svoju ljubav.

Brenin pastorak i mlada pevačica trenutno uživaju na moru daleko od očiju javnosti, odakle fotografijama na Instagramu svoje fanove redovno izveštavaju o tome kako se provode. Aleksandra je pre nekoliko dana obradovala svoje pratioce provokativnom fotografijom gde joj je guza u prvom planu, ali tu se nije zaustavila.

Prijovićeva se nije zaustavila, već je nastavila da se hvali atributima koji krase njeno telo, pa su na najnovijoj fotografiji u prvom planu njene bujne grudi.

Međutim, hvalisanje se ne vezuje samo za Aleksandru, već i za Bobinog sina Filipa. Živojinovićeva je njegova draga ufotkala dok se sunčao na dušeku, a ovaj trenutak iskoristio je da se pohvali zgodnim telom na kojem bi mu mnogi pozavideli.

Fotografija je prikupila pregršt lajkova, a najviše se dopala Aleksandri, koja je u komentaru ostavila veliki broj zaljubljenih emotikona.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u