Zanimljivo

PRVI PUT U JAVNOSTI Vlado trudnu Milicu celu noć ljubio u kafani

Objavljeno: 25.05.2016 | 19:07Izvor: Blic

Koliko uživa u vezi s lepom Milicom, koja je u petom mesecu trudnoće, kantautor je dokazao ljubeći je cele večeri pred svima, što je za njega presedan.

Ovo je prvi put da je par uhvaćen u javnosti otkad se saznalo da čekaju bebu.

Izgleda da je večiti neženja najzad ušao u mirnu luku. U to se uverila i ekipa „Blica“, koja je zatekla Vladu Georgieva s devojkom Milicom Samardžijom tokom izlaska s prijateljima.

Nežnost i poljubac ljubavi, pravo u čelo
Foto: D. Briza / RAS SrbijaNežnost i poljubac ljubavi, pravo u čelo

Njih dvoje su do popularnog beogradskog šetališta na kojem je niz ekskluzivnih restorana došli taksijem, u društvu još jednog para, sve vreme su bili raspoloženi i razmenjivali su sitne nežnosti, kao tinejdžeri. Smestili su se u bašti jednog lokala, vodeći računa da ne privlače pažnju, i dok su čekali večeru, Georgiev je uživao u čašama belog vina, dok je Milica, kao trudnica, pila samo vodu.

U sitne sate
odlaze kući
Foto: D. Briza / RAS SrbijaU sitne sate odlaze kući

Iako je veče bilo prohladno, Milica je obukla crnu kratku haljinicu, ispod koje se trudnički stomačić tek nazirao. Ona i Vlado su s prijateljima ostali u restoranu do samog zatvaranja.

Foto: Dejan Briza / RAS Srbija

Pevač se u međuvremenu opustio, pa je, svestan da nema previše svedoka oko sebe pošto je bilo kasno, čvrsto zagrlio 14 godina mlađu dragu i zaštitnički je poljubio u čelo, a potom su se uhvatili za ruke i krenuli ka taksiju. Ipak, sve to nije promaklo oku „Blicovog“ fotoreportera.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u