Zanimljivo

PRVE FOTKE PEVAČICE U DRUGOM STANJU: Slavica Ćukteraš trudničke dane provodi sama

Objavljeno: 27.08.2016 | 10:11Izvor: Blic

Slavica Ćukteraš sama provodi trudničke dane, uverio se paparaco "Alo!", koji je pevačicu ekskluzivno uslikao u Novom Sadu, gde trenutno živi. Slavica se, naime, nakon saznanja da je trudna preselila iz Beograda u stan svog nevenčanog supruga, golmana Vladimira Avramova, ali, po priči komšija, on kao da je u zemlju propao.

Slavica Ćukteraš
Foto: Robert Getel / RAS SrbijaSlavica Ćukteraš

- To jeste njegov stan. Tu su se preselili, koliko sam čula, čim je Slavica ostala u drugom stanju jer je, između ostalog, htela da se skloni od znatiželjnih pogleda i medijske gungule. Moram da priznam da ih do sada nikada nisam videla zajedno. Ona najčešće izlazi ujutru, između 9 i 11. Ode do prodavnice, ponekad do pijace i vrati se u kuću. Uvek je ili sama ili sa majkom.

Izbegava medije

Slavica je u martu ove godine saznala je da je trudna i posle nekoliko snimljenih emisija "Tvoje lice zvuči poznato" je odlučila da odustane od šoua. Zbog rizične trudnoće, lekari su joj savetovali da miruje, da se ne umara previše i da izbegava stresne situacije. Danas izbegava medije, nikome se ne javlja na telefon i do sada je još niko nije video, a ni uslikao u drugom stanju.

Slavica Ćukteraš
Foto: Robert Getel / RAS SrbijaSlavica Ćukteraš

Njega nikad nismo videli, ni samog, ni s njom - priča za "Alo!" komšinica koju smo sreli ispred jedne radnje u Novom Sadu u kraju u kojem živi popularna pevačica.- Otkad je trudna, jedva je prepoznajemo. Izgleda da je baš u poodmakloj trudnoći. Ne znam koji bi to tačno mesec bio, ali kad sam je videla prvi put, nisam je prepoznala. Da joj nisu prišla neka deca i pitala je za autogram, ne bih ni znala da je ona - dodaje druga komšinica.

Iako su nam komšije rekle da Slavica svakog jutra porani, ekipa "Alo!" je čekala do tri po podne. Obučena u jednostavnu crnu majicu i bez šminke, uputila se u obavljanje svakodnevnih obaveza.

- Znam da se pisalo da je arogantna i nadobudna, ali ja je stvarno nikad nisam videla namrštenu, a uvek kad sam je srela, bila je vrlo prijatna i fina. Ne skreće pažnju na sebe, štaviše, čini mi se kao da se uvek nešto skriva, da je po mogućstvu niko ne prepozna. Izgleda mi kao da joj baš i nije prijatno kad je ljudi zagledaju, ali daleko od toga da je ikad bila neljubazna ili neprijatna. Vidim da je i s tom dečicom stala, popričala... Živi kao sav normalan svet - priča sad druga komšinica, koja takođe tvrdi da Vladu nijednom nije videla sa Slavicom.

Slavica Ćukteraš i Vlada Avramov
Foto: InstagramSlavica Ćukteraš i Vlada Avramov

- Nisam sigurna ni da znam kako on izgleda, ali je do sada nijednom nisam videla ni sa kakvim muškarcem. Ona je uvek sama. Čini mi se kao da sama prolazi kroz trudnoću, ali sam čula da je sada sasvim dobro. Možda su bili rizični ti prvi dani, ali sada izgleda skroz OK... E sad, šta se dešava između njihova četiri zida, to stvarno ne znam, a i to je njihova stvar - kaže ona.

Ni mi nismo videli Vladu tog dana sa Slavicom. Izašla je iz stana sama i izgledala je sveže i odmorno. Moramo priznati da smo je i sami jedva prepoznali, ali i da pevačici trudnoća baš lepo stoji. Iako će uskoro ući u osmi mesec, pa je vidno krupnija, prosto sija.

Trzavice u vezi

Podsećamo, pošto je njenom vereniku Vladimiru Avramovu prekinut ugovor sa klubom FK Tokio, Slavica se u martu ove godine preselila zajedno sa njim u Beograd. Tada se pričalo da Slavica i Vlada prolaze kroz finansijsku krizu, te da je to bio razlog takve njene odluke. U nekoliko navrata kružile su priče i o njihovom razlazu i čestim trzavicama u vezi, ali su se uvek vraćali jedno drugom.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u