Zanimljivo

PROGOVORIO O ZARADI! Darko Lazić za Pink.rs: Super je osećaj nositi KRUNU OD NOVCA! (FOTO)

Objavljeno: 24.08.2016 | 19:54Izvor: medio.rs

Popularni pevač progovorio je o luksuznim automobilima koji su njegova opsesija, novcu koji zarađuje, ali i braku sa pevačicom Anom Sević.

Fanovi pevača Darka Lazića već izvesno vreme s nestrpljenjem očekuju njegove nove pesme. Iako ih još nije snimio, pevač redovno nastupa, ali i radi u studiju, te obećava da će vrlo brzo objaviti nove numere. Lazić je trenutno jedan od najangažovanijih pevača, a koliko posla ima potvrđuje i činjenica da je sinoć pevao i košarkašima i odbojkašicama tokom proslave srebrnih medalja osvojenih na Olimpijskim igrama u Riju.

A on planira uskoro i album da izda.

– Još uvek se radi na tome. Nadam se da će moja nova pesma biti završena u narednih mesec dana – obećava Darko.

Lagodan život

Ipak, čini se da se folkeru ne žuri sa snimanjem noviih hitova, budući da zahvaljujući starim pesmama sebi može da obezbedi luksuzan život. Koliko dobro zarađuje, svedoči i fotografija sa nedavnog nastupa. Naime, pevač je dobio toliko novčanica da nije imao gde da ih drži, pa je od njih sa svojom koleginicom i kumom Andreanom Čekić napravio krune, te su se sa njihovih glava viorile devize.

Interesovalo nas je kakav je osećaj biti krunisan na ovako neoubičan način, pa je “kralj” Darko za Pink.rs podelio svoje impresije.

–  Zaista je lep osećaj nositi krunu od novca na glavi, ali taj novac se deli na kraju svim muzičarima i kolegama podjednako – ističe Lazić koji je, ipak, kolegijalan, pa sav zarađen novac deli sa svojom ekipom. Takođe, na nastupima širom Evrope dešavaju mu se mnoge zanimljive situacije i anegdote koje prepričava sa prijateljima, ali tokom razgovora nije mogao da se seti nijedne koju bi sa nama podelio ili to jednostavno nije želeo.

Darko Lazić // Foto: Andrej NihilDarko Lazić // Foto: Andrej Nihil

Ipak, priznaje da je veliki ljubitelj skupocenih četvorotočkaša, a onaj najvredniji tek planira da iskešira.

– Obožavam luksuzne automobile, ali još nisam kupio baš ono što želim. Čim ga budem kupio, reći ću vam – kroz smeh obećava Darko.

Porodična idila

Pevač je u skladnom braku sa koleginicom Anom Sević – njih dvoje su se venčali prošle godine i većih problema nemaju. Ipak, ponekad dolazi do ljubomornih situacija, ali pevač smatra da je sve to normalno i da ovo osećanje, zapravo, pospešuje odnos muškarca i žene.

Darko Lazić i Ana Sević // Foto: Bojan VukovićDarko Lazić i Ana Sević // Foto: Bojan Vuković

– Ljubomora mora da postoji uvek, ali ne obraćam pažnju na to. Neka svako radi kako misli da treba i biće dobro – otkrio je Darko tajnu uspešnog braka.

Mnogi komentarišu kako se Darko promenio na bolje otkako je dobio ćerkicu Lorenu, koja mu je u potpunosti promenila život. Darko priznaje da ima poroke, kao i svi, a otkriva na koji način mu je ćerkica ulepšala svakodnevicu.

Darko Lazić i Lorena // Foto: Pink.rsDarko Lazić i Lorena // Foto: Pink.rs

– Lorena mi je život okrenula skroz. Sve je sada mnogo lepše otkako je tu – potpuno iskreno govori Darko i ističe da bi voleo da ima još dece, ali da se to ne planira, već dešava.

Ana Sević i Darko Lazić sa ćerkom Lorenom // Foto: Pink.rsAna Sević i Darko Lazić sa ćerkom Lorenom // Foto: Pink.rs

Za sam kraj intervjua, pevač se osvrnuo na rad svojih kolega. Iako se priča da na estradi ima mnogo sujete i ljubomore, pevač se ne bavi tim stvarima, već bez ikakvog problema govori o tome ko mu se od kolega posebno dopada.

– Sviđa mi se rad Milice Pavlović i Aca Pejovića. Ima još nekoliko kolega čije mi se pesme baš dopadaju, međutim, ne bih nikoga da izdvajam – završava Darko.

Autor: D. Tanasijević

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u