Zanimljivo

PROGOVORILA O UTICAJU NARKOTIKA NA NJEN UM, ALI I O TOME ŠTA JE URADILA SA SKUPOCENIM POKLONIMA KOJE JE DOBILA OD BIVŠEG!

Objavljeno: 19.09.2017 | 21:56Izvor: Puls

Iako ne važi za skandal-majstora, gostujući u emisiji "Press pretres" pevačica Romana Panić je napravila pravi haos u studiju isuviše iskrenim odgovorima koji su zapanjili mnoge.

Dok se druge javne ličnosti obično ograđuju od priče o narkoticima, Romana nije imala problem sa tim da uz osmeh odgovori da joj takvo nešto nije strano.

- Naravno da sam bila prisutna tamo gde se konzumirala i nudila droga. Probala sam i ja jedanput. Držalo me je nekih dvadesetak sekundi i ništa više. Posle toga nikada u životu nisam probala bilo koju vrstu druge - podelila je svoju priču Panićeva.

Romana PanićROMANA PANIĆ • YOUTUBE

Voditelj spomenute emisije ju je potom pitao zašto više ne nosi skupoceni sat koji je svojevremeno dobila od nekadašnjeg emotivnog partnera Fotosa.

- Zamisli, Roleks mi je stao, pa sam ga zamenila novim satom. I čuveni džip koji sam dobila od njega je stao. Sve od njega je stalo, ali kupila sam sebi novi džip - rekla je uz osmeh Romana i dodala da je Fotos nikada neće zaboraviti.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u