Zanimljivo

PROGOVORILA: Nakon prekršaja, Nina Lečić se obratila SRPSKOJ POLICIJI! (FOTO)

Objavljeno: 25.08.2016 | 11:02Izvor: medio.rs

Lečićeva supruga uputila je poruku koja se odnosi na trojicu policajaca.

Poznata voditeljka Nina Lečić ne razdvaja se od svog petogodišnjeg sina Lava, kojeg je dobila u braku sa proslavljenim glumcem Branislavom Lečićem.

 

Budući da su deca u uzrastu Nininog sina često inicijatori zanimljivih situacija koje roditelji pamte tokom čitavog života i rado prepričavaju, i voditeljka Televizije Pinkima pregršt interesantnih anegdota, a sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je jednu od najzanimljivijih.

Nina je veče iskoristila za šetnju sa svojim naslednikom, koji se oduševio kada je video pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova. Lav je poželeo da se fotografiše sa delom njihove uniforme ispred policijskog automobila, što su mu oni i uslišili, a Nina je ispričala pozadinu zanimljive priče.

– Nije da se sad ulizujem zbog svega što sam uradila protiv reda, zakona i mira, ali moram da kažem da su pripadnici ove naše policije stvarno fina neka sorta – započela je Lekina supruga svoje obraćanje, a onda je nastavila:

– Kad je Lav viknuo na ulici ” Policija”, stadoše tri mlada gospodina, pa ga upitaše šta želi da bude kad poraste, te će on kao iz topa: ” Policijac da budem, ali ne bilo koji, nego policijski pilot”. Vidno se zgranuh, ali mu ipak usliših želju da stavi policijsku šapku i da za sada ima bar sliku pored onih što u nekima izazivaju strah, ali ustvari za većinu predstavljaju stub sigurnosti jedne zemlje. Nadam se da će se njegovo druženje sa “panduracijom” ovde završiti… Mama bi, Lave, ipak neko malo manje opasno zanimanje – napisala je Lečićka.

Ova njena anegdota za kratko vreme prikupila je veliki broj lajkova, pa postoji mogućnost da voditeljka počne sve češće da deli priče iz svog života sa virtuelnim prijateljima.

PINK.RS

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u