Zanimljivo

PROFITIRALA! JK: Izmirila sam se sa Gabanom, kreiraće krpice za mene!

Objavljeno: 31.05.2016 | 15:06Izvor: medio.rs

Pevačica Jelena Karleuša tvrdi da će poznati modni kreator Stefano Gabana, koji ju je juče isprozivao da nosi fejk stvari, kreirati garderobu specijalno za nju

Nakon javne prozivke, mala od skandala je pisala Gabani na Instagramu i objasnila mu da su modeli u kojima se fotografisala sa ćerkama original. Posle nekoliko poruka, oni su navodno razmenili brojeve telefona:

- Dopisivala sam se sa Stefanom, a u jednom momentu smo se i čuli. Izvinio mi se i izgladili smo nesporazum koji je nastao. Dogovorili smo se da se vidimo kada se vratim iz Dubaija i da porazgovaramo o saradnji. Ideja je da on kreira nekoliko modela specijalno za mene. Kako stvari stoje, sarađivaćemo na mom novom projektu - rekla je Karleuša za Informer.

Ona kaže da je zgrožena što su svi likovali kada ju je svetski popularni kreator isprozivao:

- Žao mi je što su se ljudi opsednuti mržnjom prema meni prerano obradovali. Vidim da je ljudima čudno što smo stupili u kontakt, ali su verovatno zaboravili hvalospeve koje su mi nedavno uputili Kim Kardašijan, Vendi Vilijams i drugi. Šokirana sam da je vest o tome da ja mogu da imam bilo šta fejk bila najbitnija stvar u Srbiji. To mnogo govori o društvu. Ali tu sam ja da učinim sve kao javna ličnost da ovo društvo iščupamo iz mulja, mržnje i zavisti -dodala je pevačica.

Ona se trenutno odmara u Dubaiju sa suprugom Duškom i ćerkama Nikom i Atinom. Kada se vrati u Srbiju, privešće kraju rad na novom projektu.

Informer.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u