Zanimljivo

PREKINUT KONCERT DINA MERLINA! Bubnjar iz benda HITNO HOSPITALIZOVAN! (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.2016 | 10:16Izvor: medio.rs

Kako prenose bosanski mediji, usled velikog nevremena koncert je prekinut zbog bezbednosti publike, ali i članova benda.

Dino Merlin sinoć je održao još jedan koncert u okviru turneje “Hotel Nacional”, a ovog puta pevao je pred publikom u Sanskom Mostu u Bosni i Hercegovini.

Međutim, kako prenose bosanski mediji, usled velikog nevremena koncert je prekinut zbog bezbednosti publike, ali i članova benda.

Naime, nakon nešto više od sat vremena nastupa, Dino se obratio publici i saopštio da će koncer nažalost morati da bude prekinuti.

– Idemo kući. Nažalost, ovo je večeras nemoguće. Hvala vam lijepo. Ako Bog da, bit će prilike i imati ćemo više sreće. Ovo je opasno po život – rekao je Merlin raspevanoj publici, a kasnije to objavio uz video na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Kada je publika shvatila da koncert neće biti nastavljen, publika je napustila stadion, a organizatori su kasnije objavili da su svi bezbedni i nepovređeni.

Foto: Pink.rsDino Merlin, Foto: Pink.rs

Ipak, 15 minuta nakon završetka koncerta, zbog količine padavina, krov bine je popustio, prilikom čega je povređen bubnjar Amar Češljar.

On se u tom trenutku nalazio na bini, a na sreću, povredio je samo levu nogu.

Amar je odmah prebačen u bolnicu gde mu ukazana stručna pomoć i nije u životnoj opasnosti.

Autor: M. Đurović

pink.rs


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u