Zanimljivo

Predugo su bili zajedno da bi obrisala baš sve uspomene: Ovu fotografiju s Vukom Jelisaveta i dalje čuva na Instagramu

Objavljeno: 23.06.2017 | 16:08Izvor: medio.rs

Glumci Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin bili su godinama u vezi, pa ne čudi što su neke njegove fotografije i dalje na njenom profilu na poznatoj društvenoj mreži.

Jedna od najlepših srpskih glumica će u nedelju stati na ludi kamen s kapitenom srpske košarkaške reprezentacije Milošem Teodosićem, a sudeći po njenim najnovijim fotografija - ona blista od sreće. 

Dok se iščekuje ovaj dan prepune veselja i ljubavi, mnogi se pitaju šta se događa u životu Vuka Kostića, njenog bivšeg dečka, a mediji prenose da Vuk trenutno uživa u čarima Crne Gore.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

Ono što je pojedine interesovalo jeste i da li je Jelisaveta sa svog profila na Instagramu obrisala sve fotografije za koje je pozirala s Vukom, a ispostavilo se da nije.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Lepa glumica i Vuk bili su više godina u srećnoj vezi, tokom koje nisu iznosili svoju privatnost u javnost. Iako su se zajedno pojavljivali na raznim događajima, oni su veoma retko govorili za medije o svojoj vezi i objavljivali zajedničke fotografije. 

Međutim, s obzirom na to da se bave istim poslom, Vuk i Jelisaveta su više puta sarađivali, kako u pozorištu, tako i na televiziji, pa je ostatak jednog od ovih projekata i dalje na njenom profilu na Instagramu. Reč je ofotografiji koja je nastala tokom snimanja serije Ubice mog oca, a Jelisaveta ju je objavila u svrhu promovisanja Instagram stranice ove serije. 

 Izvor:GLOSSY.RS 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u