Zanimljivo

PREDALA SE "VATRENA SLAĐA" Bivši dečko optužuje: Došla je da me zapali, to je pokušaj ubistva!

Objavljeno: 26.08.2015 | 22:20Izvor: Blic

Slađana Lazarević (39), koja je bivšem dečku Zoranu Markoviću (45) zapalila automobil, osumnjičena je za izazivanje opšte opasnosti.

S druge strane, njen sada već bivši ljubavnik Zoran odlučio je da je tuži za pokušaj ubistva.

Ona je juče ujutru došla u stanicu policije u Aranđelovcu, gde je nakon saslušanja puštena da se u daljem postupku brani sa slobode. Ona je osumnjičena da je prekjuče ujutru u šikari pored puta kod Aranđelovca zapalila “mercedes” u kojem su osim Zorana, sa kojim je bila u vezi, bile još izvesna Ivana i Gorica.

 

 

Slađana je potvrdila za “Blic” da je dala iskaz policiji.

- Pustila sam policajcima snimke razgovora sa Ivanom i Goricom, koje su me te noći zvale sa Zoranovog mobilnog i pričale mi kako je on komiran od alkohola i da dođem po njega. One su mi tačno rekle gde je on. Pokazala sam im i SMS-ove od njih - kaže Slađana, koja je posle incidenta od lokalnih meštana dobila nadimak Vatrena Slađa.

Ona je ponovila da je Zoran prvi nasrnuo na nju kada ju je video i počeo da je udara, i da je ona zapalila automobil tek kada joj je opsovao pokojnog sina.

- U policiji imaju i moje ranije dve prijave da me je tukao. Čuvam medicinsku dokumentaciju da sam imala portres mozga. Imam i potvrde da sam mu davala novac. Od tog novca je kupio “mercedes”, a trošio ga je i na provod sa ove dve devojke - naglašava Slađana.

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u