Zanimljivo

PREBOLELA CECINOG SINA: Veljkova bivša u vezi s fudbalerom

Objavljeno: 29.09.2016 | 10:06Izvor: Kurir

Reprezentativac Srbije Saša Lukić novi je dečko ćerke direktora Crvene zvezde, koja je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu

Otkako je Kurir ekskluzivno otkrio da je Veljko Ražnatović konačno preboleo svoju najveću ljubav Mašu Terzić i uplovio u vezi s voditeljkom Ksenijom Bujišić, bilo je pitanje dana kada ćemo i njegovu bivšu videti s novom simpatijom.

I desilo se. Maša Terzić odnedavno je u vezi s bivšim fudbalerom Partizana Sašom Lukićem. Ćerka direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića na svom Instagramu objavila je njihovu zajedničku fotografiju, ispod koje je njen novi dečko ostavio kratak, ali efektan komentar.
- Ljubav! - napisao je jednostavno Lukić, koji je ovoga leta iz Partizana prešao u italijanski Torino kod Siniše Mihajlovića.

Saša Lukić je rođen u Šapcu 1996. godine i član je mlade selekcije Srbije, za koju je nastupao dva puta.

Zajednički intervju kod Amidžića... Bujišićeva i RažnatovićZajednički intervju kod Amidžića... Bujišićeva i Ražnatović

Mašin tata Zvezdan Terzić, direktor Crvene zvezde, prokomentarisao je Sašu Lukića dok je igrao u Partizanu.
- Lukić je neverovatan talenat! Samo bih njega, da mogu, doveo u Zvezdu - rekao je tada Terzić, ne sluteći da će baš taj fudbaler zapasti za oko njegovoj mezimici.

Da li je realno
VELJKO: PRVI SEKS IMAO SAM SA 12 GODINA U WC

Veza sa Ksenijom Bujišićć potpuno je promenila život Veljka Ražnatovića. On koji je dosad izbegavao da javno govori o svojim devojkama i ljubavnom životu, sada s voditeljkom daje zajedničke intervjue. Tako je mladi par gostovao kod Ognjena Amidžića, koji je Cecinog prvenca pitao kad je izgubio nevinost.
- Imao sam 12-13 godina, a ona 16 i nije bilo romantično već traumatično. U nekom ve-ceu, brate! S mamom imam baš otvoren odnos, pa sam je zvao i rekao: „Mama, desilo se“, a ona se uplašila, kaže: „Šta se desilo?“ Posle se smejala - otkrio je Veljko.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u