Zanimljivo

Pre 27 godina se pojavila u tatinom spotu za pesmu "Prsten i zlatni lanac", a ovako ćerka Harija Mata Harija DANAS izgleda! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.06.2017 | 15:46Izvor: Telegraf.rs

Nađa Varešanović udala se 2010. godine ua dugogodišnjeg dečka i ubrzo je rodila dva sina, a sa porodicom živi u Nemačkoj

 

 

Frontmen grupe “Hari Mata Hari“, pevač Hari Varešanović, među onim je javnim ličnostima koje se mogu pohvaliti da su vrlo rano postale dede i bake, budući da mu je ćerka Nađa podarila dva unuka.

Hari je jedan od najpopularnijih pevača jugoslovenske muzičke scene, a njegov privatni život manje je poznat. Varešanović ima ćerku i sina, a njegova naslednica Nađa fizički i te kako podseća na svog oca.

Foto: Facebook/nadja.varesanovic

Foto: Facebook/nadja.varesanovic

Nađu je pevač dobio iz prvog braka sa suprugom Aidom, a 2010. godine ona se udala za dugogodišnjeg dečka Amira Omanovića, kojem je ubrzo rodila sina.

Foto: Facebook/nadja.varesanovic

Foto: Facebook/nadja.varesanovic

Sada je majka dvojice sinova, a ono što je zanimljivo jeste da se još kao mala pojavila u jednom od najpopularnijih spotova “Harija Mata Harija”, za pesmu “Prsten i zlatni lanac”.

Printskrin: Youtube/Hari Mata Hari

Printskrin: Youtube/Hari Mata Hari

Inače, Nađa je završila medicinski fakultet u Sarajevu kao jedan od najboljih studenata u generaciji, a danas sa porodicom živi u Nemačkoj.

Pogledajte i ceo spot za pesmu “Prsten i zlatni lanac”:

A, koliko liči na svog oca, prosudite sami…

Foto: Telegraf

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u