Zanimljivo

POTRESNA ISPOVEST Maja Berović: Nisam bila svesna UŽASA koje je nosio RAT u Bosni!

Objavljeno: 29.05.2016 | 21:57Izvor: medio.rs

Imala sam tu nesreću da sam ona generacija koju je zadesio rat, a koja je živela u Bosni, tako da nosim neka ružna, ali i neka lepa sećanja na taj period mog života, rekla je Maja.

Maja Berović veoma je popularna među publikom ne samo u Srbiji, već i u regionu, a u svojoj deset godina dugoj karijeri ima brojne hitove.

Ova pevačica rođena je u Malešićima, mestu blizu Sarajeva, a krajem rata u Bosni 1995. godine preselila se sa majkom i bratom u Bratunac.

Maja se prisetila svog detinjstva i tog teškog perioda i okolnosti u kojima je odrastala.

– Nije mi problem da govorim o mom detinjstvu, niti izbegavam tu temu. Imala sam tu nesreću da sam ona generacija koju je zadesio rat, a koja je živela u Bosni, tako da nosim neka ružna, ali i neka lepa sećanja na taj period mog života – rekla je Maja za Srbijadanas.comi dodala:

– Ružna sećanja su mahom vezana za našu selidbu u potrazi za mirnim životom, mada tako mala nisam bila svesna užasa kakav je rat. Kao i svako malo dete, nisam bila svesna stvarne situacije, pa sam bila zaokupirana igrom i svim onim lepim, dečjim aktivnostima.

Nemanja VujićFoto: Pink.rs

Maja je nedavno objavila novu pesmu “Pauza”, a napravila je i jednu promenu – pevala je na ekavici. Ovaj potez izazvao je gnev nekih fanova.

– Nije mi jasno zašto se diže tolika prašina oko toga! Pričamo isti jezik svi, pa zar je zato bitno da li je u pitanju ekavica ili ijekavica. Ono što je sigurno je da ću ubuduće pevati na ekavici, što sam i objasnila u tom postu i neću više to ni objašnjavati, ni pričati o tome, jer zaista mislim da su to gluposti. Bitno je da se volimo, širimo ljubav i razumemo – objasnila je Berovićeva.

Autor: M. Đurović

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u