Zanimljivo

POSTALA MIS JUGOSLAVIJE, UŠLA U RIJALITI, PA NESTALA: Srpska misica UHVAĆENA u automobilu poznatog muškarca, evo i kog!

Objavljeno: 26.10.2016 | 19:03Izvor: medio.rs

Nekada popularna manekenka ponovo je u žiži interesovanja zbog fotografije na kojoj je u zanimljivom muškom društvu.

Atraktivna brineta Tijana Stajšić je pre tačno četrnaest godina dobila titulu Mis Jugoslavije, a iste godine je svoju zemlju predstavljala na izboru za Mis sveta gde je zauzela šesto mesto i ostvarila do sada najbolji plasman kada su srpske lepotice u pitanju.

Sedam godina otkako je ponela laskavu titulu, Tijana se pojavila u VIP sezoni rijalitija “Veliki brat” koji je bio emitovan na Televiziji Pink. Učešće u ovom rijaliti šou programu donelo joj je veliku popularnost, a muški deo publike bio je oduševljen njenom lepotom i atributima, zbog čega je određeno vreme vladalo veliko interesovanje za njom.

U poznatoj kući na Košutnjaku očarala je i bivšeg farmera Mikija Đuričića od kojeg se nije odvajala.

Posle učešća u ovoj emisiji, Tijana nije imala zapažena medijska pojavljivanja, osim što su je dovodili u emotivne veze sa poznatim muškarcima. Poslednji put je privukla pažnju javnosti kada je, prema pisanjima pojedinih medija, razbila automobil svog verenika, biznismena Dejana Popovića Tigra.

Ona je demantovala ove spekulacije i otkrila je da nije tačna informacija da je sa Tigrom, ali sada joj društvo pravi drugi muškarac koji je poznat javnosti. U pitanju je popularni reper Nemanja Milošević MCN, koji je učestvovao i u sedmoj sezoni rijalitija “Farma”.

On je rešio da bivšu srpsku misicu provoza u svom luksuznom četvorotočkašu, a Tijana je sa zadovoljstvom prihvatila njegov poziv, a koliko joj je ovaj susret prijao govori i osmeh na njenom licu.

Nemanja Milošević MCN i Tijana Stajšić na snimanju spota za pesmu "Kralj podzemlja", Foto: PromoNemanja Milošević MCN i Tijana Stajšić na snimanju spota za pesmu “Kralj podzemlja”, Foto: Promo

Tijana i Nemanja su krenuli u zanimljivu noćnu vožnju kojom će dočarati tekst nove pesme poznatog repera “Kralj podzemlja” koja je već ekranizovana, a premijera spota očekuje se ovih dana.

Nemanja Milošević MCN, Foto: PromoNemanja Milošević MCN, Foto: Promo

Bivši učesnik najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima rešio je da obraduje ljubitelje rep muzike svojom novom pesmom u čijem je spotu učestvovala i Vesna Zmijanac, a završio je i duetsku pesmu sa Dušicom Grabović koju je upoznao na seoskom imanju nadomak Barajeva.

Mnogi su pomislili da su se rodile emocije između manekenke i repera, međutim, oni koji dobro poznaju MCN-a tvrde da do toga ne može doći jer je on u dugoj i stabilnoj vezi sa svojom devojkom Majom Mijalković.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u