Zanimljivo

POSTAJE GLUMICA! Ćerka Lee Kiš OČARALA reditelja! (FOTO)

Objavljeno: 25.08.2016 | 13:34Izvor: medio.rs

Atraktivna Sara osvojila je simpatije poznatog bosanskog reditelja koji se nada da će baš ona glumiti u njegovom filmu.

Sara Jokić, ćerka voditeljke TV Pink Lee Kiš po struci je zapravo rediteljka, ali je svojom lepotom oduševila bosanskog reditelja koji joj je ponudio glavnu ulogu u svom novom filmu, a Sara bi trebala da odgovori najkasnije za mesec dana.

– Na međunarodnom festivalu Interfer, Sara je osvojila glavnu nagradu za svoj dokumentarac “Javna kuća”. Posle ceremonije i dodele priznanja prišle su joj kolege kako bi joj čestitale a jedan od njih je pored talenta, pohvalio i njen izgled, koji, kako je rekao potpuno odgovara viziji prelepe devojke u njegovom novom filmu – rekao je izvor.

On je još dodao da je u pitanju velika koprodukcija svih bivših jugoslovenskih republika, kao i da bi snimanje trebalo da krene na proleće 2017. godine.

Sara ozbiljno razmišlja da prihvati ovu ponudu jer za nju gluma predstavlja veliki izazov.

Međutim, ona je već počela sa radom na snimanju svog novog projekta, filma “Marioneta”.

Povodom cele priče oglasila se i njena mama.

– Ne bih za sad ništa otkrivala pustimo da malo prođe vreme. Najbolje bi bilo da pozovete Saru za nekoliko dana, pa da vam ona sve ispriča. Hvala mnogo – rekla je voditeljka Lea Kiš.

Foto: KobraFoto: Kobra

Sara je još kao dete završila školu glume kod Nenada Nenadovića, a igrala je i u serijama “Fore i fazoni” i “Zooteka”, ali se ipak odlučila da njen životni poziv bude režija.

PINK.RS


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u