Zanimljivo

POLICIJA mu je pokucala na vrata, a onda se ŠOKIRAO šta su PRONAŠLI u njegovoj GARAŽI!

Objavljeno: 12.10.2015 | 19:19Izvor: Telegraf.rs

Ovaj beogradski vozač nije mogao da veruje šta je policija pronašla u njegovoj garaži

Urbane legende decenijama se šire od komšijskih usta do usta i ostaju da žive kao nova forma narodnih pripovetki.

Ekipa Telegrafa odlučila je da prikupi najzanimljivije urbane legende koje Srbijom kruže još od pedestih godina prošlog veka, pa do danas i da ih u serijalu tekstova predstavi i vama kako bi mogli da ih širite dalje.

Kao i za svake druge priče koje se prenose s kolena na koleno, tako i urbane legende treba shvatati sa malom dozom skepse.

Današnja urbana legenda koju ćemo vam preneti odigrala se sedmdesetih godina prošlog veka u Beogradu, dok su policajci još uvek vozili “zastave 750″, ili u prevodu na srpski “fiće”.

Pijani vozač vraćao se kući svojim “fićom” u ranim jutarnjim satima, da bi na pola puta, u jednom od beogradskih bulevara, naišao na policijsku blokadu. Videvši da je cela ulica blokirana i da nema šanse da prođe, odluči da izađe iz auta i vidi šta se dešava.

Foto: Wikimedia/天然ガス

Foto: Wikimedia/天然ガス

Priđe tako prvom od policajaca i upita zaplićući jezikom: “Dobro veče, šta se zbiva? Mogu li da pomognem da se raščisti saobraćaj?

Policajac mu nervozno odgovori: “Ma beži bre kući pijanduro, šta ćeš uopšte ovde u ovo doba?

Čovek mu na to odbrusi: “Pa ja bih išao kući, ali vi ste mi blokirali put“, a policajac će na to: “Ma, tornjaj se kako znaš i umeš da te ne privodim na trežnjenje“.

Videvši da ne vredi dalje da se raspravlja, čovek odluči da posluša naredbu policajca i “kako zna i ume” ode kući.

Ujutro ga je sačekalo iznenađenje kada je maltene ceo policijski odred zazvonio na njegova vrata. On im otvori onako u gaćama i zbunjen upita: “Šta je bilo?“.

Inspektor mu na to odgovori da se obuče i da krene sa njima. Dok se oblačio, inspektor ga upita: “Imate li auto?”, a čovek odgovori: “Da, u garaži je”.

Foto: Wikimedia/Ex13

Foto: Wikimedia/Ex13

Odvedite nas do garaže“, zatražio je inspektor, te su odmah otišli da je otvore.

Kada je otvorio garažu, čovek je ostao skamenjen! Umesto njegovog plavog “fiće” u garaži je stajao policijski “fića”, sa i dalje uključenim rotacionim svetlom.

Ovo nije moj auto, šta je ovo?“, zbunjeno je upitao čovek, a inspektor mu je na to samo odgovorio: “To mi čekamo da vi nama objasnite, inače ćete imati dovoljno vremena za prisećanje u zatvoru“.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u