Zanimljivo

POLA ESTRADE NEPISMENO: Šokiraćete se kad saznate koliko razreda ima Prijovićka i Vesna Zmijanac

Objavljeno: 30.03.2017 | 10:20Izvor: Kurir

Jelena Karleuša bila je, prema rečima njenih profesora, najgora učenica, ali je barem uspela da nekako završi srednju školu, za razliku od koleginica Aleksandre Prijović i Vesne Zmijanac, koje imaju samo osam razreda!

Kako je Kurir Stars juče ekskluzivno otkrio, „mala od skandala“ zadavala je glavobolje profesorima, koji su jedva čekali da joj vide leđa. Jelena je završila srednju školu, ali tek iz trećeg pokušaja (upisala je Zemunsku gimnaziju, zatim je prešla u Politehničku školu, i na kraju je, kao vanredni đak, završila Turističku). Tako se Jeca može pohvaliti diplomom, za razliku od Prije i Zmije, koje su napustile srednju školu i posvetile se pevanju.

Kako saznajemo, Brenina snajka planira da se uskoro ponovo posveti učenju i konačno položi maturski.
- Aleksandra Prijović je u našoj školi završila tri razreda, ostao joj je još jedan. Nedavno je bila kod nas, uzela je svoja dokumenta i tada nam je rekla da planira da završi školu do kraja, ali nam nije kazala gde i kad - kažu za Kurir iz Druge srednje škole u Belom Manastiru, gde je Prija nekada živela.

Pevačica je još pre tri godine javno obećala da će se doškolovati.
- Mnogo radim, ali ću uskoro i to rešiti - izjavila je Aleksandra.

I njena starija koleginica Vesna Zmijanac prekinula je srednju školu, ali ona nikad nije nameravala da se vrati učenju. Ipak, pre nego što je zakoračila na estradu, pevačica je završila tromesečni kurs za daktilografa, koji je u to vreme bio veoma popularan!

Karijera im bila preča od škole
OSNOVCI ZORICA, ZLATA, LJUBA, ERA...

Pored Prije i Vesne, osnovnu školu imaju i Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović... Šerif Konjević na pitanje koliko ima od škole odgovara „dvanaest kilometara“, ali on tvrdi da je kasnije vanredno završio srednju ugostiteljsku. Na ovom spisku je i Hasan Dudić, a dugo se pričalo i da Dara Bubamara nema srednje obrazovanje.


Vesna možda nije volela matematiku, ali jeste nastavnika koji joj je predavao taj predmet!
- Prvi seksualni odnos imala sam sa svojim nastavnikom matematike, svojom tajnom ljubavlju. Iako sam bila maloletna, izgledala sam starije za svoje godine. Šminka i garderoba doprinele su da se moje već oformljeno telo još bolje istakne. Razlika u godinama nije mi predstavljala smetnju. Imponovalo mi je to što mi jedan odrastao muškarac sa autoritetom nastavnika poklanja pažnju i posvećuje vreme. Vodili smo ljubav pored Ibra, kod korzoa - rekla je pevačica prošle godine.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u