Zanimljivo

POKUŠAJ KAMBEKA Poslednji trzaji Tanje Savić

Objavljeno: 11.02.2016 | 11:52Izvor: Blic

Folk pevačica ovih dana snima novu pesmu "Švaler", i nada se da će uspeti da ubode hit posle dugo godina.

Iako je u proteklih nekoliko godina snimila više od pet pesama, nijedna nije bila zapažena, a kamoli postala hit. Tokom 2014. godine, čak se odlučila za drastičnu promenu imidža, od sramežljive devojke postala je vamp zavodnica, i baš tih meseci snimila je spot za duet s Darkom Lazićem "Ti si ta", koji je imao 11 miliona pregleda zahvaljujući Laziću, koji svaku numeru učini popularnom.

Daje sve od sebe da najzad uspe: Tanja Savić
Foto: R.Ristić / RAS SrbijaDaje sve od sebe da najzad uspe: Tanja Savić

Trenutnoj situaciji u kojoj se nalazi je možda doprinelo i njeno bahato ponašanje i nepoštovanje kako novinara, tako i publike, pa smo bili svedoci toga da je Tanja u poslednjih nekoliko godina, ohrabrena Dušanovim reakcijama, više bežala od javnosti nego što joj je pevala i nastupala za nju. Problemi u braku, ali i u porodici, takođe su bili deo Tanjine svakodnevice, pa ne čudi što je emotivno, ali i poslovno potonula. Pevačica je pre dva dana objavila da je ušla u studio, pa je jasno da se na sve načine trudi da povrati stari sjaj. Ukoliko je to moguće.

Peva za 2.500 evra

Nedavno je Savićeva imala zakazan nastup u Leštanima, ali je vlasniku lokala jedan sat pred izlazak na scenu javila da ipak neće moći da dođe. Inače, cena tezge joj je sa 8.000 evra pala na 2.500 evra.


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u