Zanimljivo

Pojavila se u spotu Saše Kovačevića, a onda je doživela VRTOGLAVI USPEH! Evo o kome se radi

Objavljeno: 24.09.2016 | 21:40Izvor: Kurir

Pre nego što je postala poznata, Stanija Dobrojević našla se ruku pod ruku sa pop zvezdom Sašom Kovačevićem u zanimljivom video snimku.

Kontroverzna starleta i odnedavno pevačica Stanija Dobrojević predstavila se javnosti 2012. godine u jednom rijalitiju, nakon kojeg je udvostručila svoju popularnost učestvovavši u četvrtoj i šestoj sezoni rijalitija “Farma“.

Pre nego što je postala TV zvezda, Stanija je radila kao model, te se nekoliko puta našla na naslovnicama muških časopisa, a 2011. godine pojavila se i u spotu pop pevača Saše Kovačevića.

Foto printskrinFoto printskrin

Miljenik tinejdžerki je i tada imao zavidnu karijeru koja kontinuirano ide uzlaznom putanjom, a dobar marketinški potez te 2011. godine napravio je tako što je snimio pesmu sa voditeljkom Nikolinom Pišek, koja u hitu “Idemo do mene” ima kratku deonicu.

Foto printskrinFoto printskrin

Zanimljiv video-spot Saša je upotpunio atraktivnim devojkama, a jedna od njih bila je i tada javnosti nepoznata Stanija, koja glumi Sašinu devojku sa kojom zgodni pevač dolazi u klub.

Stanija je pre pet godina imala znatno drugačiju frizuru, ali i primetno manje usne zbog čega mnogi ne bi mogli da je prepoznaju. I Saša je promenio svoju frizuru, ali i celokupni fizički izgled – pevač je prethodne godine posvetio napornim treninzima koji su mu pomogli da danas bude u top formi i još poželjniji pripadnicama lepšeg pola.

Foto printskrinFoto printskrin

 


Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

  Facebook Komentari
Pratite nas na facebook-u